Sälen

Vystigen 6

Bostadsrätt i kedjehus högt belägen med panoramautsikt över hela Hundfjället

4 700 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    88 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2004
  • RUM

    5

Om bostaden

Högt belägen bostadsrättslägenhet med fantastisk vy över Hundfjället. Denna välplanerade och liftnära lägenhet har en total boarea om ca 90 kvm fördelat på två plan. Här bor du med bekvämt gångavstånd till liftar, skidspår, skoterleder, cykelleder, restauranger, butiker och nöjen. I området passerar även skid & badbussen flera gånger per dag så att du låta bilen stå och ändå bekvämt ta dig till de olika skidanläggningarna.

Entréplan inrymmer en fullt utrustad köksdel med öppen planlösning mot allrummet som har plats för både sittgrupp och matplats med ryggåstak, braskamin och utgång till en stor solaltan med nedsänkt spa-bad. De fina fönsterpartierna mot sydväst bjuder på ett härligt ljusinsläpp och underbar utsikt mot skidbackarna i Hundfjället. Hallen har klinkergolv, torkskåp och gott om förvaring.

Badrummet är helkaklat och utrustat med wc, handfat, dusch, bastu samt tvättmaskin och torktumlare. På entréplan finns även ett sovrum med våningssäng och garderober med praktiska skjutdörrar. Övre planet inrymmer tre sovrum varav två har plats för dubbelsäng och utgång till balkong. Ett av dubbelsovrummen bjuder på en magnifik utsikt mot Hundfjällets skidbacke. Det tredje sovrummet har plats för en våningssäng samt en enkelbädd. På övre plan finns även ett helkaklat badrum med wc, handfat och dusch.

Till lägenheten hör ett skidförråd samt parkeringsplats. Laddstolpe för elbil kommer installeras under hösten 2022.

Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter och vissa inredningsdetaljer.

Tillträde enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida