Sälen

Vrilbacken 9F

Lägenhet i skidbacken vid Sälfjällstorget! Här kan man säga att man verkligen bor mitt i pisten

3 800 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    60 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2019
  • RUM

    2

Om bostaden

Ny fräsch loftlägenhet med unikt läge högst upp på Vrilbacken i ett av Sälens mest attraktiva områden i Lindvallen.

Vrilbacken är ett nyexploaterat centralt område, precis ovanför Hotell Bügelhof. Här bor du med gångavstånd till hela Lindvallens skidsystem och serviceutbud. Sälfjällstorget är ett av de fyra torgen i Lindvallen och här hittar du en hel del aktiviteter under vintern, som den trevliga skridskobanan mitt på torget och ett härligt utbud av mysiga restauranger du kan besöka. Är du sugen på shopping har du Lindvallens Conceptstore vid torget med sitt breda utbud av sportartiklar, märkeskläder mm.

Lägenheten ligger på andra våningen, hörnlägenhet med två balkonger och inte någon direkt insyn. En av balkongerna sträcker sig runt hörnet där du har utsikt i tre väderstreck, öster, söder och väster. Här kan du se soluppgången och framåt våren även solnedgången, här finns många soltimmar att njuta av i denna fantastiskt fina fjällmiljö. Lägenheten är perfekt för dig som vill bo modernt, bekvämt och nära till skidbacken, för här bor du mindre än 10 meter till pisten.

Lägenheten har en boarea om 60 m² samt en biarea om 9 m², fördelat på hall, allrum/kök, ett större sovrum med avskärmningsmöjlighet med skjutdörrar mellan våningssäng och dubbelsäng. Helkaklat badrum med dusch och bastu samt generöst sovloft med sadeltak, fönster och dubbelsäng, totalt 6 bäddar.

Köket är fullt modernt utrustad och har stora härliga fönsterpartier för bästa ljusinsläpp och utgång till balkongen.

Till lägenheten hör två skidförråd samt uppmärkt parkeringsplats i garage.

Inventarier ingår i förevisat skick förutom TV samt två vita taklampor i allrummet.

Uthyrningsavtal finns med Skistar och köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe. Hyresintäkter om ca 100 -120 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Ägarbokade veckor inför kommande säsong: Vecka 52(nyår), 9, 15(påsk).

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida