Sälen

Vrilbacken 4C

Boastadsrätt ca 10 meter från skidbacken. Öppna entrédörren och glid direkt ut i pisten!

5 395 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    102 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2019
  • RUM

    4

Om bostaden

Nu erbjuds ett lyxigt "townhouse" mitt i pisten vid Sälfjällstorget i Lindvallen. Vrilbacken ligger precis ovanför hotell Bügelhof i ett attraktivt område med närhet till liftar, skiduthyrning, shopping, restauranger och gångavstånd till hela Lindvallens serviceutbud och aktiviteter.

Ny fräsch lägenhet i tre plan med en boarea om 102 m². Bostadens entré ligger i markplan med ingång direkt från skidbacken. Här möts du av robusta materialval med klinker i hallen och liggande vackra träpaneler på väggarna och härliga enstavs ekparkettgolv. Här finns tre balkonger i både öster och väster så du kan följa solens läge.

Entréplanet inrymmer hall med garderober och avhängningsyta, ett sovrum med dubbelsäng samt helkaklat badrum med dusch, wc och torkskåp. Härligt stort kök med rejäla arbetsbänkar och toppmodern utrustning samt utgång direkt till balkongen genom de stora glaspartierna som ger ett fint ljusinsläpp. En trappa upp hittar vi salongen med soffhörna, braskamin och utgång till balkong mot öster. I detta plan finns ytterligare ett helkaklat badrum med dusch, wc och bastu. Här finns också ett större sovrum med våningssäng och dubbelsäng där avskärmningsmöjlighet finns med skjutdörrar. Från övervåningen finns en trappa upp till det mysiga sovloftet med dubbelsäng. Här under takåsen är taket brutet men ändå finns en skön rymd i rummet då glaspartierna mot salongen och de två takfönstren ger ett härligt ljusinsläpp.

Två skidförråd tillhör lägenheten som är placerade i suterrängplanet. Uppmärkt parkeringsplats med elstolpe.

Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter.

Lägenheten belastas inte med något uthyrningsavtal, men kan med fördel hyras ut med goda uthyrningsintäkter.

För visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida