Sälen

Vråken 3

Fristående bostadsrätt i attraktiva Högfjällsbyarna med närhet till fina längdspår, liftar, skoterleder, nöjen, butiker och restauranger

4 200 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    70 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1985
  • RUM

    3

Om bostaden

Fristående bostadsrätt i attraktiva området Högfjällsbyarna som bjuder på härlig fjällutsikt över Östra Kalven och Storfjället och är beläget med närhet till allt du kan önska dig vid en fjällvistelse. Härifrån har du gångavstånd till flertalet av Sälens bästa restauranger, livsmedelsbutik, hotell, bar, afterski och skidspår skoterleder mm. På bekvämt gångavstånd finner du även Högfjällshotellets utförsåkning och ett av Sälens finaste längdspårområde. För dig som vill lämna bilen hemma och ändå besöka andra anläggningar i Sälen finns Skid- & Badbussen vid HC, ca 150 meter från bostaden. Högfjällsområdet bjuder på ett flertal aktiviteter både under sommar - och vintersäsong.

Detta boende är perfekt för dig som vill ha en härlig stugkänsla men samtidigt njuta av enkelheten med ägandet av en bostadsrätt. Bostaden är unik i sitt slag och har en total yta om ca 70 m² där storstugan är ca 10 kvm större en övriga fristående hus i föreningen. Allrummet har en härlig braskamin, fönsterpartier med fint ljusinsläpp och underbar utsikt mot fjällvärlden. Från allrummet har du även utgång till altanen i sydvästläge som inbjuder till sol under större delen av dagen.

Här bjuds även på två större sovrum med totalt 10 bäddar. Rymlig hall med generös klädförvaring samt ett större badrum utrustat med dusch, bastu, wc, handfat samt torkskåp. I anslutning till entren finns ett stort inre låsbart förråd samt yttre låsbart skidförråd. Inventarier ingår i förevisat skick, förutom personliga tillhörigheter.

I direkt anslutning till bostaden finns parkeringsplats. Gemensam vallabod tillhandahålls av bostadsrättsföreningen.

Lägenheten belastas inte av något uthyrningsavtal från 1 maj 2022.

Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och visningsförfrågan.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida