Sälen

Vråken 2

Fristående stuga med solaltan i syd/västläge i attraktiva Högfjällsbyarna. Nära längdspår, liftar, skoterleder, nöjen, butiker och restauranger.

3 800 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    60 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1985
  • RUM

    3

Om bostaden

Fristående stuga med fint läge i Högfjällsbyarna. Vacker fjällutsikt över Östra Kalven och Storfjället.

Boendet är perfekt för dig som vill ha en egen stuga men samtidigt njuta av enkelheten med ägandet av en bostadsrätt. Härifrån har du gångavstånd till flertalet av Sälens bästa restauranger, livsmedelsbutik, hotell, bar, afterski och skidspår skoterleder mm.

Här bor du med andra ord med närhet till allt du kan önska vid en fjällvistelse. För dig som vill lämna bilen hemma och ändå besöka andra anläggningar i Sälen finns Skid- & Badbussen från Högfjällshotellet. Högfjällsområdet bjuder på ett flertal aktiviteter både under sommar - och vintersäsong. På nära gångavstånd finns både Högfjällets utförsåkning och ett av Sälens finaste längdspårsområden.

Bostaden har en total yta om ca 60 m² och är totalrenoverad under senaste åren. Här erbjuds en genomgående varm och ombonad känsla med en välkomnande hall med praktisk förvaring. En härlig köksdel med luckor i grå ton som delar en öppen planlösning med vardagsrummet. Här erbjuds även en härlig braskamin förhöjer fjällkänslan och fönsterpartierna ger fint ljusinsläpp med underbar utsikt över fjällen. Från allrummet har du även åtkomst till altanen i sydvästläge som inbjuder till sol under större delen av dagen.

Allrummet angränsar mot en rymlig hall och tillhörande praktisk förvaring. Större helkaklat badrum med dusch, wc samt tvätt, torktumlare (båda av kvalitetsmärket Miele) och torkskåp. I hallen finns även en mindre wc, också den helkaklad.

Två större sovrum med platsbyggd förvaring. För närvarande används det ena sovrummet som master bedroom och det andra som gästrum med en familjesäng samt våningssäng. Totalt 7 sängplatser.

Invid entren finns två yttre förråd varav ett är isolerat och med indragen värme.

I direkt anslutning till bostaden finns parkeringsplats bara några få meter till entren. Gemensam vallabod tillhandahålls av bostadsrättsföreningen. Värmen styrs enkelt via en sms tjänst.

Lägenheten belastas inte av något uthyrningsavtal.

Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och visningsförfrågan.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida