Sälen

Vitmossvägen 2A

6 450 000 sek

Dalarnas län

  • TOMT

    3620 kvm

Om bostaden

Intill Sälfjällstorget finns det nu chansen att förvärva en fastighet med ett nybyggnadsprojekt med möjlighet att bygg 8 stycken hus. På fastigheten finns även ett befintligt hus med 3 lägenheter, ett förråd med hundgård samt ett härbre som kommer att rivas/flyttas. Här kan man bilda en bostadsrättsförening eller bygga en mindre stugby för uthyrning. Bygglov finns på 8 stycken hus om 45 kvm fördelade på 3 rum varav 2 sovrum, badrum med bastu samt kök.

Strax bortanför finns Olarsgården med Hotell & Restaurang öppet året om. Utbudet av nöjen, restauranger och butiker beläget på självaste Sälfjällstorget är stort och tack vare ett smart liftsystem når du hela Lindvallens samt Högfjällets utbud av pister härifrån. Till bemannad bensinstation, butik och skoteruthyrning är det gångavstånd samt till Gustavstorget med skidliftar, butiker och restauranger. Samtidigt är det inte längre än 2 km till Experiumtorget med stort skidområde, butiker, äventyrsbad, livs och restauranger.

Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det ca 25 minuters bilväg. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss. Vintertid kan du genom ditt Skipass enkelt hoppa på Bad & Skidbussen och ta dig runt på hela fjällets skidanläggningar från Hundfjället till Lindvallen. Hållplats finns på Sälfjällstorget.

Kontakta mäklare vid intresse!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Oskar Flyrén

SkandiaMäklarna

Se detta objekt på mäklarens hemsida