Sälen

Vasabyn 833 Ö

Välplanerad och fräsch lägenhet med närhet till liften!

3 800 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    76 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1995
  • RUM

    4

Om bostaden

Lägenhet i obelånad förening där det mesta ingår i avgiften. Här bor du i hjärtat av Lindvallen med närhet till lift och längdspår samt bekvämt gångavstånd till både Experium och Gustavtorget i Lindvallen.

Här finns ett stort aktivitetsutbud för både vuxna och barn både sommar som vinter. Allt från skidåkning till restauranger, shopping, bad/spa, lekland, gym, bowling, frisör mm.

Välkommen till en välplanerad lägenhet om 76kvm och 4 rum. Bostaden inrymmer ett stort och ljust allrum med fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.

Allrummet delas med en fullutrustad köksdel som har fräschats upp under åren. Totalt finns tre sovrum varav ett med våningssängar och de andra sovrummen med dubbelsängar. I samtliga sovrum finns tillhörande förvaring.

De två badrummen är båda renoverade under 2020 med golv- och väggmatta i smakfulla färger och mönster. Det mindre badrummet inrymmer wc, kommod och dusch. Det större badrummet har även bastu. Rymlig hall med torkskåp samt generös förvaring och avhängningsmöjlighet.

Goda uthyrningsmöjligheter. Lägenheten hyrs ut via Skistar och köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe. Ägarbokade veckor: 8, 9 och 14. Bokad jul/nyår samt v. 7. Hyresintäkter enligt säljarens uppskattning säsong 2022/2023 ca 130 000kr.

Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter.

Tillträde enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida