Sälen

Trolldalen 6 A

Brf Trolldalen 1 - välplanerad lägenhet i obelånad förening. Ski in - skioutläge med goda hyresintäkter och låg avgift. Tre sovrum, två badrum.

4 200 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    68 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2010
  • RUM

    4

Om bostaden

Välkommen till en fantastiskt lägenhet med ski in - skioutläge i attraktiva området Trolldalen som är beläget i Hundfjällets skidanläggning. Brf Trolldalen 1 är en obelånad förening som ligger precis vid foten av Lavenliften där du även finner det fina längdspåret Trollbäckenspåret vilket bjuder på mycket fina omgivningar. Mycket bra uthyrningsmöjligheter!

Här finner du genomgående bra materialval och hög standard. Kök och allrum har en ljus och öppen planlösning med härlig braskamin samt utgång till altan mot söder. Boarean är 68 kvm fördelat på tre sovrum varav ett sovrum har plats för dubbelsäng. Två helkaklade badrum med dusch, varav det ena har bastu och det andra är utrustat med både tvättmaskin och torkskåp. Genomgående vattenburen golvvärme. Inventarier i förevisat skick ingår. Det finns två skidförråd vilket är mycket praktisk om man hyr ut. Uthyrningsavtal finns med Skistar AB. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe.

Möjliga nettointäkter ca 130 000 kr/år när uthyraren dragit av sin provision.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida