Sälen

Tjäderåsvägen 7A

Mycket välplanerad och stilfull lägenhet på attraktiva Tjäderåsen nära till lift, pool och utomhusgym!

3 500 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    62 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2018
  • RUM

    3

Om bostaden

Välkommen till en toppfräsch bostadsrätt med fenomenalt läge i det attraktiva området Hills på Tjäderåsen i Lindvallen, signerat arkitektbyrån Sandellsandberg med byggår 2018. Här bor du bara ett stenkast från transportliften som tar dig till Söderåstorget. Nära till skoterled, skidspår och bekvämt promenadavstånd till Experium som erbjuder äventyrsbad, nöjen, shopping och restauranger. För sommarens aktiviteter finns utomhusgym och uppvärmd pool i bostadsrättsföreningen. I närheten finns även aktivitetsområde med bland annat padel, cykelleder och höghöjdsbana.

Denna välplanerade 3-rumslägenheten har modern öppen planlösning med genomgående ljusa, naturnära materialval. Allrummet delas med den praktiska köksdelen som är fullt utrustat för bekväm matlagning. Det trivsamma allrummet erbjuder sällskapsytor för hela familjen både runt middagsbordet och i den mysiga soffan framför TV:n och braskaminen. Här finns utgång till härligt altandäck som ligger i perfekt solläge och med utsikt mot skidbackarna. Lägenheten har två sovrum varav ett med dubbelsäng och det andra rummet har två platsbyggda våningssängar. Hela bostaden är genomtänkt med praktiska lösningar för att skapa bästa ytan, som skjutdörrar till både sovrummen och till de generösa garderoberna i hallgången med generös förvaring. Två helkaklade badrum där det ena är utrustat med både bastu och tvättmöjligheter. Hela lägenheten har vattenburen golvvärme som ger skön komfort.

Till lägenheten hör ett kallförråd samt ett varmförråd.

Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter.

Nuvarande dubbelsäng kommer att bytas ut till två resårbottnar (80cm) med bäddmadrass (160 cm).

Uthyrningsavtal finns med Skistar och köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe fram till 30 april 2023. Möjliga hyresintäkter om ca 130 000 kr efter att uthyraren dragit sin provision (Hyresintäkter 2021-11-01 till 2022-10-31 gav totalt 135 704 kr). Ägarbokade veckor för kommande säsong : Vecka 50 och 51 -2022.

Tillträde enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida