Sälen

Tjäderåsvägen 20B

Fin lägenhet i populära Tjäderåsen i Lindvallen. Närhet till lift, skidspår och Experium med nöjen, butiker och restauranger.

4 100 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    64 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2017
  • RUM

    4

Om bostaden

Välkommen till en toppfräsch och välplanerad bostadsrätt med fenomenalt läge i det attraktiva området Hills på Tjäderåsen, signerat arkitektbyrån Sandellsandberg med byggår 2017. Här bor du bara ett stenkast från transportliften som tar dig till Söderåstorget. Nära till skoterled, skidspår och bekvämt promenadavstånd till Experium med äventyrsbad, nöjen, shopping och restauranger. För sommarens aktiviteter finns utomhuspool och utegym i föreningen. I närheten finns även aktivitetsområde med bland annat padel, cykelleder och höghöjdsbana.

Lägenheten har en välplanerad yta om totalt 73 m² varav 9m² bia. Här möts du av en härlig planlösning med genomgående ljusa och naturnära materialval. Trivsamt allrum med goda sällskapsytor för hela familjen. Balkong i söderläge samt egen altan i markplan vilka inbjuder till sol större delen av dagen.

Totalt tre sovrum där det större sovrummet har en platsbyggd garderob och plats för dubbelsäng. Praktiska skjutdörrar till de övriga två sovrummen som har plats för dubbelsäng respektive två våningssängar. Det ena sovrummet används för närvarande som lek & tv rum för barnen. Två helkaklade badrum modell större med dusch varav det ena även har bastu.. Hall med med praktisk skjutdörrsgarderob med torkskåp och kombinerad tvätt/torktumlare, värmepanna samt förvaringsdel. Genomgående vattenburen golvvärme i hela lägenheten.

Till lägenheten tillhör ett kallförråd i markplan och ytterligare ett varmförråd med separat nyckel på övre plan.

Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter och vissa inredningsdetaljer

Bostaden belastas inte med ett hyresförmedlingsavtal och har aldrig hyrts ut.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida