Sälen

Timmerby Village 9D

Fantastisk etagelägenhet om 120 kvm med Ski-In & Ski Out-läge, balkong och terrass. Ett boende utöver det vanliga alldeles intill pisten!

8 295 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    120 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2021
  • RUM

    6

Om bostaden

Nu har du möjlighet att förvärva en fantastisk etagelägenhet om 120 kvm med Ski-In & Ski-Out läge, balkong och generös terrass i attraktiva Lindvallen. Lägenheten är arkitektritad med påkostade materialval, genomarbetad planlösning och ljusa färgsättningar som ger bostaden högsta klass. Fantastiskt kök i stram design med öppen planlösning mot matplatsen med generösa fönsterpartier mot backen. Stort vardagsrum på övervåningen med stilfullt och brutet tak. Fem funktionella sovrum som håller bra storlek. Badrum på respektive våningsplan. Vidare finns tillhörande förråd i anslutning tilll entrén.

Synnerligen goda uthyrningsmöjligheter via Ski Star om ca 440 000kr vid en beläggningsgrad om ca 90%.

Lägenheten säljs med tillhörande inventarier.

ENTRÈVÅNING

Välkomnande hall med avhängning och torkskåp som gör det lätt att torka kläder efter dagens åkning. Hallen öppnar upp mot det välutrustade köket från HTH i tåliga och eleganta material. Köket har bänkskiva i granitkeramik, släta högblanka luckor och genomgående svarta snickerier. Full maskinell utrustning från Siemens med induktionshäll och integrerade vitvaror.

Från köket är det öppen planlösning mot matplatsen för 12 personer som verkligen är en plats att samlas vid. Rummet har en stoltserande eldstad, modernt spröjsade fönster av svartmålat trä och utgång till en fantastisk terrass med utsikt mot backen.

Det finns tre sovrum på entrévåningen. Ett masterbedroom invid hallen med garderober samt två något mindre sovrum med garderober. Badrum med dusch, wc och tvättställ med kommod.

ÖVERVÅNING

Trappan vid hallen leder upp till det övre våningsplanet. På övervåningen finns ett trevligt vardagsrum med eldstad, generös takhöjd i olika vinklar, balkong mot entrésidan och fina fönsterpartier mot backen. Våningsplanet presenterar vidare ett stort sovrum med fönster mot entrésidan samt ett mindre sovrum med plats för dubbelsäng och ingång från vardagsrummet. Generöst badrum med dusch, bastu, wc, tvättställ och tvättmaskin.

OMRÅDET

Här kan du uppleva fjällen sommar som vinter. Sommartid kan du ta en cykeltur på en av de många cykel stigar som finns tillsammans med familjen och njuta av den vackra naturen. Med Ski in-Ski out och lift 303 runt husknuten får du tillgång till hela Lindvallens liftsystem.

Vill du göra något annat än att åka skidor finns Experium med restauranger, shopping, SPA, bowling och äventyrsbad.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Fredrik Smedman

Bjurfors

Se detta objekt på mäklarens hemsida