Sälen

Tangvägen 7

Fritidshus med skotergarage högt beläget på nya Sälfjällstangen med vacker utsikt över fjällkammen och Högfjällshotellets skidbackar

5 975 000 sek

Dalarnas län

 • BOYTA

  94 kvm
 • TOMT

  1287 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1994
 • RUM

  5

Om bostaden

Välvårdat, renoverat fritidshus, en riktig pärla som ligger högt upp på nya Sälfjällstangen. Här bor du med bästa fjällutsikten över Storfjällets sluttning och Högfjällshotellets skidbackar i skönaste solläget. Ski in - skioutläge till transportliften som tar dig till både Lindvallen och Högfjällets skidbackar. I omgivningen hittar du även preparerade skidspår samt cykel - och vandringsleder, som den välkända Södra Kungsleden som går genom Sveriges södra fjällregioner upp till Storlien. På några minuters promenad från stugan når du Gammelgården, det mysiga lilla hotellet med fantastiskt god mat som du kan njuta av året runt och mitt emot Gammelgården hittar du den fina Italienska restaurangen Apetito som serverar fjällets godaste pasta.

Bostaden inrymmer fem rum och kök med en boarea om ca 94m². Här möts du av genomgående ljusa färger och vackra mörka trägolv och du får den sköna lodgekänslan med de rutiga tapeterna som passar bra till den ljusa bröstpanelen. När du kliver in i allrummet förstår du varför detta läget är unikt, med den betagande fjällutsikten genom de stora härliga panoramafönstren. Allrummet är välplanerat med öppna ytor och högt ryggåstak och välutrustad köksdel. Här finns plats för hela familjen att samlas runt matbordet eller i soffhörnan och mysa framför täljstenskaminen som ger skön värme efter en lång dag i skidbacken. Från allrummet tar du dig via altandörren ut till den takade terrassen där du kan sola mest hela dagen.

Huset är välanpassat till en stor familj med de fyra sovrummen och totalt 9 bäddar. Helkaklat badrum med dusch och bastu samt gästtoalett. Generöst förvaringsutrymme i den praktiska hallen med spegelskjutdörrar som gömmer garderoberna bakom. Golvvärme finns i båda hall och badrum samt gästtoalett.

Utvändigt varmbonat skidförråd i direkt anslutning till entrén samt ett skoterförråd på baksidan av stugan.

Möbler och inventarier ingår i förevisat skick förutom vissa privata föremål enligt separat lista.

Tillträde enligt överenskommelse.

Bostaden belastas inte med något uthyrningsavtal men kan med fördel hyras ut med goda uthyrningsintäkter.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida