Sälen

Taggsvampsvägen 16

Hemtrevlig, mysig och välunderhållen timmerstuga med braskamin och bastu.

4 600 000 sek

Dalarnas län

 • BOYTA

  90 kvm
 • TOMT

  1019 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1979
 • RUM

  5

Om bostaden

Välunderhållen fin timmerstuga byggd i rundtimmer och belägen i det populära stugområdet Gubbmyren! Här bor du naturskönt med bär- och svampskogen runt knuten och med fina vandrings- och cykelleder. Vintertid finner du välpreparerade längdskidspår och skoterled i området. Här passerar även Skistars skid- och badbuss vid infarten till Taggsvampsvägen ca 200 m från stugan, som tar dig direkt till de olika skidanläggningarna. Gångväg från området finns till Sälfjällstorget i Lindvallen.

Välkommen till denna fina timmerstuga som är mycket välvårdad och omhändertagen och unik i sina många detaljer, både på in- och utsidan. Härliga takad altanen på framsidan av stugan som leder runt till baksidan. Här njuter du av soluppgången i öster och kan förflytta dig med solen till framsidan och se solnedgången i väster. I det stora allrummet möts du av den enorma murade braskaminen som är placerad mitt i rummet. Här finns plats för mysiga stunder framför brasan med hela familjen. Allrummet delas med en köksdel som är fullt utrustat med allt du behöver för trevliga middagar. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsbord för den större familjen! Ett extra allrum med känslan av "uterum" och ytterligare en braskamin finner du i den inbyggda altanen, perfekt sällskapsyta med hög mysfaktor. De totalt 8 bäddarna är fördelade på tre sovrum, ett sovrum med dubbelsäng och de andra två sovrummen har våningssängar. Badrum med dusch, wc och bastu för härliga SPA-kvällar.

På gården finns en friggebod och vedbod.

Inventarier ingår ej men kan diskuteras.

Bostaden belastas inte med något uthyrningsavtal. Goda uthyrningsmöjligheter finns.

Tillträde enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida