Sälen

Stugbyvägen 44

1 750 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    54 kvm
  • TOMT

    144 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1979

Om bostaden

Skistar Sälen gör historisk sommarsatsning inför sommaren 2021 och knappt 10 kilometer från Lindvallens populära torg och skidbackar hittar du Garpsätras Stugby. Ett idylliskt och lugnt område cirka 10 minuter norr om Sälens by i naturmiljö nära fiskesjö och älv. Dessutom har området en egen tennisbana beläget cirka 300 meter bort samt en badsjö som är populär bland befolkningen i Sälen. Här är det lika trevligt sommar som vinter och området passar sig även för permanentboende.

På Stugbyvägen 44 bor du på 54 kvadratmeter med tre sovrum lämpade för cirka 6 bäddar och badrum med bastu. Husets kök har öppen planlösning till storstugan vars sprakande braskamin av många anses som pricken över i:et i en fritidsbostad! Från köksdelen finns altandörr i söderläge med möjlighet till uteplats eller varför inte en framtida veranda? Intill entrén finns ett vidbyggt förråd med plats för skidor, cyklar med mera.

Från Garpsätra är det 6 km till Sälens Centrum där du hittar livs, nöjen och nödvändigheter såsom mataffärer, skola, post, polisstation, vårdcentral, systembolag, pizzeria, café med mera. Det är samtidigt inte mer än ytterligare 5 km upp till fjället och Lindvallens utbud av stora skidområden, butiker, nöjen, äventyrsbad och restauranger. Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport cirka 34 km.

Huset ligger EJ på uthyrning med uthyrningsföretag. Tillträde enligt överenskommelse.

Missa inte besöka bostadens 3D-rundvandring!

Kontaktperson SkandiaMäklarna för mer information samt visningar: Ronja Renheim 072-211 92 15. Vi erbjuder både digital- och privatvisning!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Per Flyrén

SkandiaMäklarna

Se detta objekt på mäklarens hemsida