Sälen

Stöten Ranch 25

Mysig bostadsrätt i Stöten Ranch med vacker utsikt mot norska fjällen. Nära transportlift, skidspår och skoterleder och gångavstånd till restauranger

1 095 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    26 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1985
  • RUM

    3

Om bostaden

Bostadsrätt i Stöten Ranch vackert belägen i fjällnatur, nära till transportlift (ca 100 m). Här bor du med gångavstånd till Stötens fina utbud av restauranger, aktiviteter och matvaru- och sportaffärer. Stötens aktiviteter är anpassat till alla åldrar liten som stor. Sommartid kan man vandra, cykla, fiska och paddla kanot i den fina fjällmiljön. Vintertid åker du utför med Sälens längsta fallhöjdsmeter i gröna barnpister och i mer avancerade pister eller varför inte en tur på längden i de perfekt preparerade skidspåren i olika längder.

Bostaden är mysig och smart planerad med två sovrum med våningssängar varav ett av rummen har en s.k. familjesäng med bredare underslaf (totalt 4-5 bäddar), allrum med köksdel, badrum med dusch, wc och torkskåp samt hall med hatthylla. Stugan är perfekt för den lilla familjen. Utvändigt finns skidförråd i direkt anslutning till entrén.

Möjlighet finns att förvärva båda lägenheterna i parstugan (nr 25 och 26). Föreningen tillåter ombyggnad av två lägenheter till en större enhet, bygglov krävs.

Lägenheten belastas inte med något uthyrningsavtal men kan med fördel hyras ut via Stötens bokning. Goda uthyrningsintäkter om ca 40-50 000 kr per säsong när uthyraren dragit av sin provision.

Inventarier ingår i förevisat skick.

Tillträde enligt överenskommelse.

Bostadsrättsföreningen är en oäkta förening.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida