Sälen

Stöten Ranch 20

Bostadsrätt i Stöten Ranch med vacker utsikt mot norska fjällen. Nära transportlift, skidspår, skoterleder samt gångavstånd till restauranger

2 295 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    60 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1985
  • RUM

    4

Om bostaden

Mysig stuga i bostadsrättsföreningen Stöten Ranch, fint belägen i vacker natur och med utsikt mot norska fjällen. Här tar du dig enkelt till skidsystemet med hjälp av transportliften som ligger ca 150 m från huset. I Stöten finns allt från gröna barnbackar till mer avancerad åkning i röda och svarta nerfarter. Stöten erbjuder också fina preparerade längdskidspår där du kan åka både klassiskt och skate i olika längder. På några minuters promenadavstånd når du restauranger, aktiviteter och Stötens Centrum med bowling, bad/spa, hotell mm. I Stöten kan du även njuta sommartid och vistas i den fina fjällmiljön och vandra, cykla, fiska, plocka bär och svamp och paddla kanot med mera.

Bostaden har en välplanerad boarea om 60 m² fördelat på fyra rum och köksdel. Generöst allrum med sällskapsytor både i soffhörnan och runt matbordet. Här kan du sitta och njuta av värmen från den härliga braskaminen som är den centrala blickpunkten i rummet. Stugan har tre sovrum (totalt 6-8 bäddar) samt badrum med dusch och bastu och en hall med bra förvaring och torkskåp. Utvändigt skidförråd finns i direkt anslutning till entrén.

Stugan belastas inte med något uthyrningsavtal men kan med fördel hyras ut via Stötens bokning. Goda uthyrningsintäkter om ca 100 000 kr per säsong när uthyraren dragit av sin provision.

Inventarier ingår i förevisat skick.

Tillträde enligt överenskommelse.

Bostadsrättsföreningen är en oäkta förening.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida