Sälen

Stöten Mitt Delux 546

Bostadsrättslägenhet mitt i backen! Gångavstånd till restauranger, bad, spa och nöjen. Balkong med utsikt mot skidbackarna.

1 195 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    35 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1985
  • RUM

    2

Om bostaden

Mycket smakfull och mysig Delux-lägenhet med balkong och utsikt mot skidbackarna. Här har du gångavstånd till restauranger, bad/spa, bowling, mataffär och nöjen.

Perfekt planlösning för den lilla familjen med allrum och köksdel i öppen planlösning, två sovrum varav det ena med dubbelsäng och de andra med våningssäng samt hall med klinkergolv, städskåp och praktisk avhängningsyta. Helkaklat badrum med wc, dusch, golvvärme och torkskåp. Skidförråd finns på balkongen samt på entréplan.

Ett enkelt ägande då alla inventarier (enligt inventarielistan) i lägenheterna ägs av föreningen. Dessa inventarier hålls uppdaterade av vaktmästare på plats, ägaren får själv betala ersättning om de skadats via åverkan, annars byts de ut om de slits ut.

Tillgång till gemensamhetsutrymmen som bastu/relaxrum, vallarum, och tvättstuga.

Uthyrningsavtal finns med Stöten AB. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe och överta de bokningar som finns för kommande säsong.

Möjliga hyresintäkter ca 60 - 80 000 kr efter uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs sen för egna veckor.

Vid uthyrning via Stöten dras årsavgiften till BRF av mot hyresintäkterna under dec-april och eventuell rest debiteras i maj från föreningen. Om man inte hyr ut debiteras avgiften från föreningen halvårsvis i förskott.

Inventarier ingår i förevisat skick.

Med bil från Stöten tar det ca 15 min till nya flygplatsen Scandinavian Mountains Airport.

Tillträde enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Julia Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida