Sälen

Storfjället C 26

Bostadsrätt med närhet till både skidåkning och nöjen. Möjlighet till goda uthyrningsintäkter.

2 350 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    59 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1988
  • RUM

    3

Om bostaden

Storfjället ligger med centralt läge intill det anrika Högfjällshotellet. Gångavstånd till både lift, preparerade skidspår, matbutik och nöjen. I närområdet finner du restauranger, SPA, gym, shopping och biograf. Under sommarhalvåret och mot hösten kan du vandra i fantastiskt fin fjällmiljö på några av Sälens vackra vandringsleder eller spela utomhuspadel, träna på utegymmet eller varför inte cykla ut i naturen på cykellederna som fjället erbjuder.

Bostaden är välplanerad och inrymmer allrum med köksdel i öppen planlösning, med gott om plats för hela familjen. Från kök och allrum finns anslutning till balkongen. Köket är fullt utrustat med allt du kan tänkas behöva och en praktiskt barbänk med förvaring gör det bekvämt med matlagningen. Lägenheten erbjuder även två sovrum med våningssäng i ena sovrummet och två enkelsängar samt två s.k. pullmanbäddar som kan fällas ner i andra sovrummet, totalt 6 bäddar. Badrummet är helkaklat med dusch, wc och torkskåp. Allt för en bekväm vistelse i fjällen.

I föreningens gemensamma utrymmen finns tvättstuga som bostadsrättshavaren har tillgång till, samt låsbart skidförråd som tillhör lägenheten.

Inventarier ingår i förevisat skick.

Uthyrningsavtal finns med Topeja/Högfjällshotellet och köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe.

Uthyrningsintäkter om ca 55 - 60 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna veckor och inför kommande säsong är lägenheten ägarbokad vecka 8. Uppsägning av uthyrningsavtalet kan ske och då kan avtalet upphöra tidigast våren 2023. Som uthyrare får du tillgång till Högfjällshotellets faciliteter som bastu och gym.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida