Sälen

Solbacken 6

Välplanerad lägenhet i parstuga med toppläge i Tandådalens skidanläggning.

3 495 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    61.3 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2006
  • RUM

    3

Om bostaden

Välkommen till denna välplanerade fräscha lägenhet med ski in - ski outläge och vacker utsikt mot Hundfjället och skidbackarna!

Här får du känslan av att du bor i en egen stuga då den ligger i markplan med egen ingång på hörntomt. Bostadens generösa ytor skapar gott om plats för umgänge med hela familjen. Här är mysfaktorn hög med härligt ryggåstak och fint ljusinsläpp med stora fina fönsterpartier. Skidbackar och preparerade längdspår ligger precis runt husknuten. Området passar dig som vill bo med gångavstånd till alla faciliteter som restauranger, matbutiker, shopping och caféer och från bostaden kan du knäppa på dig skidorna och glida några meter till liften. Du kan även utöka din skidåkning och ta transportliften bort till Hundfjällets skidanläggning. Här finns fina promenadstråk och andra roliga aktiviteter som skoterturer och Hundspann för den som tröttnat på skidåkningen. Sommartid finns härliga cykelleder som tar dig ut i den vackra naturen och du kan även promenera genom Trollskogen i Hundfjället och äta våfflor vid Joängets Fjällgård.

Bostaden består av ett rymligt allrum med generös takhöjd, fint ljusinsläpp och vacker utsikt. Fullt utrustat och praktiskt kök med matplats, två sovrum och badrum med bastu. Det ena sovrummet utgörs av ett master bedroom med gott om förvaring och plats för dubbelsäng och det andra sovrummet är utrustat med s.k. familjesäng med bredare underslaf och tillhörande förvaring. Badrummet är helkaklat med wc, dusch, handdukstork, tvättmaskin och bastu. Rymlig hall med städskåp, torkskåp, hatthyllor och sittbänk med pjäxtorkar under.

Utvändigt finns ett skidförråd och laddbox för elbil.

Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga föremål.

Bostaden hyrs ut via Skistar, köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Ägarbokade veckor kommande säsong 2022/2023 är: Nyår (27/12-3/1), V5 (lör-lör), V11 (lör-lör).

Möjliga hyresintäkter om ca 120 000 kr efter avdrag för uthyrarens provision.

Tillträde enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida