Sälen

Solbacken 6

Fin och välplanerad lägenhet nära transportliften Kotten vid Fjällhotellet i Tandådalens skidanläggning.

3 495 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    61.3 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2006
  • RUM

    3

Om bostaden

Välkommen till denna fina välplanerade lägenhet med liften direkt utanför dörren och utsikt mot Hundfjällets branter och skidbackar! Här får du känslan av att du bor i en stuga då lägenheten ligger i markplan med egen ingång och dessutom på hörntomt. Föreningen har nyligen beslutat att man får bygga altandäck utanför dörren i bästa solläget. Tänk dig att sitta i relaxfåtöljen på den altanen, en fin vårdag, med gnistrande snö och takdropp samt solen i zenit!

Här knäpper du på dig skidorna och glider några meter till liften som tar dig till hela skidområdet och vill du utöka din skidåkning kan du ta transportliften bort till Hundfjällets skidanläggning. Området passar dig som vill bo med gångavstånd till alla faciliteter, som restauranger, matbutiker, shopping och caféer. Här finns fina preparerade längdspår, promenadstråk och andra roliga aktiviteter som skoterturer och hundspann för den som tröttnat på skidåkningen. Sommartid finns härliga cykelleder som tar dig ut i den vackra naturen och du kan även promenera genom Trollskogen i Hundfjället och avsluta med en frasig våffla vid Joängets Fjällgård som har öppet året runt.

Bostadens generösa allrum i öppen planlösning med köket skapar gott om plats för socialt umgänge i soffhörnan. Här är mysfaktorn hög med det härliga ryggåstaket och det fina ljusinsläppet från panoramafönstren. Här kan du sitta på vinterkvällarna och blicka bort mot de belysta skidbackarna i Hundfjället. Köksdelen är fullt modernt utrustad med allt du behöver för matlagning i fjällen och här finns plats för matbord för hela sällskapet. Bostaden inrymmer även två sovrum samt badrum med bastu. Det ena sovrummet utgörs av ett master bedroom med gott om förvaring och plats för dubbelsäng och det andra sovrummet är utrustat med s.k. familjesäng med bredare underslaf och tillhörande förvaring. Badrummet är helkaklat med wc, dusch, handdukstork samt tvättmaskin och bastu. Hallen är generöst tilltagen med städskåp, torkskåp, hatthyllor och sittbänk med pjäxtorkar under.

I direkt anslutning till entrén finns ett utvändigt skidförråd.

Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter.

Tillträde enligt överenskommelse.

Bostaden hyrs ut via SkiStar, köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Kommande vintersäsong (2023/2024) är följande perioder för närvarande ägarbokade, vilket betyder att dessa perioder är spärrade för uthyrning och kan därmed nyttjas av en köpare för egen del: del av vecka 50 och 51 (13/12-21/12), vecka 5 (lör-lör), vecka 7 (lör-lör) vecka 14 (lör-lör). Möjliga hyresintäkter om ca 120 000 kr efter avdrag för uthyrarens provision.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida