Sälen

Snövägen 89

Välplanerat fritidshus längst in på gatan med ostört läge i Kronoparken, Stöten.

3 750 000 sek

Dalarnas län

 • BOYTA

  80 kvm
 • TOMT

  765 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2004
 • RUM

  6

Om bostaden

Mycket fint och välplanerat fritidshus i 1 1/2 plan beläget på hörntomt i Kronoparken, Stöten. Härifrån har du nära till längdspår, skoterled och transportlift. Här kan du glida direkt från huset till transportliften, ski in / out!

Kronoparken är ett naturskönt populärt område med fina promenadstråk såväl sommar som vinter. Stötens skidanläggning erbjuder många aktiviteter under vintersäsongen för hela familjen, allt från utförsåkning till bad, bowling och trevliga restauranger, läs mer om Stötens skidanläggning på www.stoten.se

I bostaden möts du av en rejäl hall med varmt och skönt klinkergolv med golvvärme och trappa upp till det mysiga loftet. Hallen har bra avhängningsytor för skidkläder och pjäxor och från hallen angränsar två sovrum samt två badrum. Ett större helkaklat badrum med dusch, wc, tvättmaskin och bastu och det mindre badrummet med våtrumsmatta är utrustat med dusch och wc. I ett av sovrummen finns en familjesäng och i det andra sovrummet en dubbelsäng.

Generöst allrum med mysig braskamin och plats för både soffhörna och matbord. Allrummet är byggt i öppen planlösning med kökets bekväma ytor som är fullt utrustat med spis/ugn, kyl/frys samt diskmaskin. Utgång direkt från allrummet via altandörr till den stora solaltanen som går runt husets ena kortsida och långsida. Här sitter du skönt i solen med den fina naturen tätt inpå och med härlig utsikt upp mot Stötens skidbackar och ut över de norska fjällsidorna.

Loftvåningen erbjuder ett mindre allrum samt två sovrum. Perfekt för en större familj där barnen vill ha sin egen myshörna. Allrummet kan även inredas till ett extra sovrum.

Skidförråd är byggt på husfasadens norra gavel och ett fristående skoterförråd finns på tomten.

Elbilsladdare är installerad vid huset entré.

Inventarier i förevisat skick ingår i köpet förutom: Matbord med tillhörande stolar, lampa över matbord, hörnskåp, låg hylla, gammal träkista i allrummet samt liten kommod/byrå och röda kurbitsmålade skåpet i hallen och vissa tavlor och prydnadsföremål. Två stolar med broderier, gunghäst, spinnrock, träkista, samt gamla föremål på loftet samt personliga saker.

Tillträde enligt överenskommelse.

Bostaden belastas inte med något uthyrningsavtal men kan med fördel hyras ut via Stötens skidanläggning med goda uthyrningsintäkter.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida