Sälen

Snövägen 76

Dalarnas län

  • BOYTA

    70 kvm

Om bostaden

Högt beläget på Snövägen i hörntomt finns nu möjlighet att förvärva detta fristående hus med garage/förrådsbyggnad! Intill huset finns en gångväg och vintertid är skidliften på andra sidan huvudvägen, cirka 200 meter bort.

Här bor du på 70 kvadratmeter fördelade på 1 & 1/2 plan med tre separata sovrum + större loft med ytterligare bäddplatser (10+1 bäddar). WC finns på bägge plan varav badrummet på entréplan har bastu, dusch och torkskåp.

Från hallen förbi de två sovrummen och badrummet kommer man till storstugan med braskamin och öppen planlösning mellan matplats, kök och tv-rum. Härifrån har man också uteplats i ostört naturläge som de varmare månaderna på året blir som ett extra rum till huset. Altanen ligger i ett sydvästläge vilket både ger sol hela dagen och kvällssol.

Förutom ett sovrum + separat wc på övre plan finns det plats för en ytterligare liten allrumsdel samt 4 bäddar.

Stöten erbjuder oändlig natur och möjligheterna för vandring och cykling är stor! Görälven finns cirka 1 kilometer från Kronoparken och flera fiskevatten erbjuds i Sälen med omnejd. Vintertid är Stöten den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden och Sälens längsta skidbacke på 3 km. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns flera kilometer längdspår varav 3 kilometer är elljusspår. I dalspåren kan du välja mellan skate och klassisk stil. Spåren här är hela sex meter breda och en av fyra spårcentraler utgår från självaste Kronoparken.

Missa inte den förinspelade videovisningen på bostaden!

För mer information och visning kontakta ansvarig mäklare.

Bostaden ligger ej på uthyrning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Ronja Renheim

SkandiaMäklarna

Se detta objekt på mäklarens hemsida