Sälen

Snövägen 50A

Trevlig fritidshus i Kronoparken ett stenkast från transportliften som tar dig till Stötens hela skidsystem.

2 500 000 sek

Dalarnas län

 • BOYTA

  47 kvm
 • TOMT

  561 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1990
 • RUM

  3

Om bostaden

Trevligt fritidshus med friggebod beläget på Snövägen i den vackra Kronoparken. Ett stenkast från transportliften som tar dig till Stötens skidsystem. Här bor du i ett mysigt stugområde med fina promenadstråk, preparerade längdspår och skoterled.

Bostaden upplevs ljus och trevlig med generöst allrum och köksdel i öppen planlösning. Allrummet har braskamin, burspråk och utgång till stor solaltan med vacker utsikt mot skidbackarna. Köket är modernt utrustat med spis/ugn, micro, kyl/frys samt diskmaskin. Hall med hatthylla och skoställ, städskåp samt torkskåp. Två sovrum, ett med två våningssängar och ett med familjesäng med bredare underslaf, total 6-7 bäddar. Badrum med dusch och bastu. I direkt anslutning till entrén finns ett utvändigt skidförråd samt på tomten framför huset finns en varmbonad friggebod med två enkelsängar som enkelt kan möbleras med två våningssängar vid behov av fler bäddar.

Säljs fullt utrustat med möbler och husgeråd.

Bostaden belastas inte med något uthyrningsavtal men kan med fördel hyras ut med goda uthyrningsmöjligheter genom Stötens bokning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakta ansvarig mäklare för visnings och intresseanmälan.

Nu kan du även besöka bostaden genom vår virtuella visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida