Sälen

Snövägen 49B

Trevlig fritidshus i Kronoparken ett stenkast från transportliften som tar dig till Stötens hela skidsystem.

2 700 000 sek

Dalarnas län

 • BOYTA

  53 kvm
 • TOMT

  578 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1990
 • RUM

  3

Om bostaden

Mysigt fritidshus i populära Stöten med ski in/out läge! Här glider du direkt från stugan till transportliften som tar dig till hela liftsystemet i skidanläggningen. Här finns preparerade längdspår och skoterleder bara några hundra meter från stugan. Kronoparken är ett naturskönt populärt stugområde med fina promenadstråk såväl sommar som vinter och med bär- och svampskogen runt knuten.

Sommartid finns flera familjeaktiviteter i närområdet. Varför inte prova på en dagsutflykt i kanot på Görälven från Stötens camping eller grilla vid de mysiga grillplatserna. Du kan även prova fiskelyckan efter ädelfisk som det finns gott om i Görälven. Passa även på att göra ett besök till Rörbäcksnäs som ligger ca 20 min bort med bil och nyttja de fantastiskt fina cykellederna som de erbjuder i härlig skogsmiljö på småvägar och naturstigar.

Stötens skidanläggning erbjuder många aktiviteter under vintersäsongen för hela familjen, allt från utförsåkning till bad, bowling och trevliga restauranger mm. Läs mer om Stötens skidanläggning på www.stoten.se.

Bostaden ha en boarea om ca 53m², mycket välplanerad yta med trevligt allrum och köksdel samt braskamin. Här finns plats för både soffhörna och matbord där hela familjen kan umgås! Allrummet har öppen planlösning med köksdelen som är fullt utrustad med spis/ugn, diskmaskin och helt ny kombinerad kyl/frys. Från köket finns utgång direkt i naturen, och för den händige finns möjligheten att förlänga altanen som sträcker sig runt stugan från framsidan. Bostaden har två sovrum varav ett med två våningssängar och det andra har familjesäng, totalt 6-7 bäddar. Badrummet har våtrumsmatta på väggar och golv och är utrustat med dusch, wc, tvättkommod, tvättmaskin samt bastu. I hallen finns bra avhängningsytor för skidkläder och pjäxor och erbjuder praktiskt torkskåp.

Utvändigt skidförråd i direkt anslutning till entrén.

Uthyrningsavtal finns med Stöten och köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Möjliga hyresintäkter ca 100 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision.

Avdrag görs för egna veckor.

Inventarierna ingår i förevisat skicka förutom personliga tillhörigheter.

Tillträde enligt överenskommelse

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida