Sälen

Sätertjärn 5A (Aravägen 5A)

Fint belägen bostadsrättslägenhet i parhus med utsikt mot Tandådalen och Hundfjällets skidbackar!

3 995 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    55 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1985
  • RUM

    4

Om bostaden

Välplanerad bostadsrättslägenhet i populära Sätertjärn med utsikt mot Tandådalen och Hundfjällets skidbackar. Nära till preparerade skidspår och skoterled och från området är det endast en kort bilfärd till både Tandådalens och Hundfjällets backar och aktiviteter. Skidbussen passerar utanför och gör det enkelt att ta sig till backarna.

På entréplan finns allrum och kök med braskamin samt utgång till altanen på husets framsida, två sovrum med våningssängar samt bäddsoffa i allrummet som ger gott om bäddplatser. Badrum med bastu och hall med praktiskt förråd/klädkammare i anslutning och på loftet, som inreddes 2009, finns allrum, sovrum med dubbelsäng samt WC.

Utvändigt skidförråd finns. Vidsträckt altan i söder- och västerläge runt två sidor på huset ger gott om plats för utemöbler och umgänge.

Hundfjället och Tandådalen erbjuder ett flertal restauranger, barer, sportshop, bad, gym, matbutik och bageri och dessutom är nu Hundfjällscenters byggnad sammanlänkad med nya Skistar Lodge hotellet med sitt fina utbud.

Hundfjället och Tandådalen bjuder även på fina preparerade längdspår, vandringsleder och cykelleder samt transportlift som binder samman skidanläggningarna om du vill ha ytterligare variation i skidåkningen. Hundfjället ligger endast ca 10 minuters bilväg från den nya flygplatsen Scandinavian Mountains Airport.

Inventarier i förevisat skick ingår i köpet förutom tavlor, ölkyl samt personliga tillhörigheter.

Tillträde enligt överenskommelse.

Bostaden belastas inte med något uthyrningsavtal men kan med fördel hyras ut med goda uthyrningsintäkter.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida