Sälen

Sälfjällstorget Studios 31 lgh 311

Helrenoverad lägenhet med bästa ski in - ski outläge vid attraktiva Sälfjällstorget med närhet till shopping, restauranger och nöjen.

1 795 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    22.5 kvm
  • RUM

    1

Om bostaden

Välkommen till denna trivsamma och mysiga studiolägenhet som ger känslan av ett lyxigare hotellboende. Med modern mix av vit träpanel och mörkbetsat ekparkettgolv och helkaklat badrum bor du fräscht och bekvämt med utsikt över Sälfjällstorget. Du har endast ett stenkast till knappliften som tar dig vidare upp mot Lindvallens skidsystem. Gångavstånd till shopping, restauranger, nöjen, serviceutbud och busshållplats till både skid- och badbussen samt landsvägsbuss. Experiumtorget ligger en kortare promenad bort och erbjuder aktiviteter för hela familjen året om!

Lägenheten inrymmer hall med klinkergolv och praktiskt torkskåp samt helkaklat badrum som ligger i direkt anslutning till hallen. I det stora rummet finner du ett funktionellt kök från HTH med mörka träfanerluckor, rostfria vitvaror, induktionshäll och umgängesyta samt dubbelsäng.

Utvändigt skidförråd finns till varje lägenhet samt gemensam tvättstuga.

Inventarier ingår i förevisat skick, förutom personliga tillhörigheter.

Tillträde enligt överenskommelse.

Uthyrningsavtal finns med Gumo i Sälen och är bundet till maj 2023. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe och överta de bokningar som finns för kommande säsong. Möjliga hyresintäkter ca 30 - 40 000 kr efter uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs sen för egna veckor.

Nybildad bostadsrättsförening från 2019.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på vår 3D- länk i beskrivningen.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Julia Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida