Sälen

Röen 312

Mysig liten stuga med högt läge och stor potential för permanentbostad eller som fritidshus!

2 150 000 sek

Dalarnas län

 • BOYTA

  59 kvm
 • TOMT

  3561 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1963
 • RUM

  3

Om bostaden

Här bor du med avskilt läge och bekvämt promenadavstånd till Sälens by och centrumkärnan. I Sälens by hittar du bland annat skola, förskola, vårdcentral, gym, idrottshall, livsmedelsbutiker och restauranger samt golfbana. I området har du även närhet till cykel, vandrings- och skoterleder. Från bostaden har du endast 8 minuters bilresa till Lindvallens skidanläggning och ca 20 minuter till Hundfjällets skidanläggning.

Bostaden ligger högt belägen med vacker utsikt över hela fjällkammen. Fastigheten har stor potential för utbyggnad då tomten är generös. Bostaden inrymmer allrum med härliga sällskapsytor och braskamin med hög mysfaktor. Allrummet ligger i öppen planlösning mot matrum och kök. Köket är äldre och av enklare standard. Här finns kyl/frys, spis/ugn och micro. Från allrummet finns utgång till altanen som idag omringas av vacker natur och fin utsikt mot fjället i ett soligt läge. Här kan du sitta och se solen gå ner bakom fjällkammen.

Här erbjuds även två sovrum där ett av sovrummet finns i direkt anslutning till köket och har möblerats med två våningssängar samt förvaring. I det andra sovrummet finns en bredare enkelsäng och förvaring. Bostaden har ett badrum med wc, dusch och tvättmaskin. Totalt finns ca 5-6 bäddar. Den generösa hallen och entrén har goda förvaringsmöjligheter.

På tomten finns skoterbod och förrådsbyggnad.

Inventarier ingår i förevisat skick förutom tavlor och andra personliga föremål.

Tillträde enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida