Sälen

Polarstigen 3

Exklusivt fjällboende med ski in/out-läge!

10 900 000 sek

Dalarnas län

 • BOYTA

  150 kvm
 • TOMT

  1109 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2021
 • RUM

  4

Om bostaden

Välkommen till ett nybyggt och exklusivt fjällboende med ski in/out-läge till fenomenala skidbackar! Här bor du med närhet till skidlift, längdspår samt skoterled och magisk utsikt mot Stötens skidbackar och kalfjäll. Inom gångavstånd finns även skidanläggningens utbud med bad, bowling, spa, butiker, nöjen och flertalet restauranger och sedermera kvarterskrog.

Här möts du av generösa utrymmen i en större fjällstuga om ca 150m2. Bostaden består av totalt 4 rum varav 3 sovrum samt loft. Två helkaklade badrum varav ett med dusch samt relaxdel med exklusiv bastu och duschutrymme. Huset präglas av en genomgående god standard med väl utvalda materialval av både sten och trä. Här erbjuds en underbar lodgekänsla där bostaden blir ett med omringande fjäll.

Huset är välplanerat och anpassat för den större familjen där det finns generösa sällskapsytor och även plats för egentid. Öppen planlösning mellan kök och storstuga med anslutande matplats/matsal. Generös takhöjd i storstugan som tillsammans med ryggåstaket skapar en extra rymlig och trivsam känsla. Här återfinns även en vacker stenbeklädd murstock med kamin som ger både värme och härlig stämning.

Köket är välutrustat induktionshäll med downdraft, varmluftsugn, integrerad kyl/frys, diskmaskin samt en micro.

På entréplanet hittar du två större sovrum med tillhörande förvaring varav ett inbjuder till till underbar utsikt mot skidbackar och fjäll. Det tredje sovrummet är något mindre och kan med fördel användas som gästrum. I samma plan finns även en lyxig rymlig bastu med tillhörande dubbla duschar. Huset erbjuder även en stor och funktionell hall med goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen hittar du ytterligare ett helkaklat badrum med dusch och wc. Separat tvättstuga/teknikrum med tvättmaskin och torktumlare.

På loftet finner ny ytterligare sällskapsytor med en allrumsdel samt sovavdelning med plats för dubbelsäng och två sovalkover. Här finns också anslutande wc.

Under våren 2022 kommer en altan upprättas framför huset vilken inbjuder till magisk utsikt mot backar och fjäll i ett optimalt solläge. Utrymme kommer finnas för spabad, utemöbler och grillplats.

Kontakta mäklare Ludwig Forsberg för visning och intresseanmälan. Möjlighet finns även till digital visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida