Sälen

Olarsängen 10D

Välplanerad lägenhet vid Olarsängen med bekvämt gångavstånd till Sälfjällstorget och flertalet av Sälens bästa restauranger, liftar och skidspår

2 750 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    58 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2017
  • RUM

    3

Om bostaden

Välplanerad lägenhet vid Olarsängen med bekvämt gångavstånd till flertalet av Sälens bästa restauranger runt Lindvallen och Sälfjällstorget. Här finner du även galleria, hotell, afterski, skidspår och liftsystemet som binder samman Sälenstugan och Lindvallens backar. Lägenheten har en boarea om 58 kvm och bjuder på en välplanerad och fullt utrustad köksdel med öppen planlösning mot allrum med braskamin och utgång till altan.

Lägenheten har två sovrum varav ett med dubbelsäng och det andra har två våningssängar, totalt 6 bäddar. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättkommod, wc, duschhörna med glasdörr samt anslutande bastu. Hallen har klinkergolv samt torkskåp och bra avhängningsytor. I direkt anslutning till entrén finns även en gästtoalett med handfat och wc.

Till bostaden tillhör ett större yttre förråd om ca 5 kvm och finns i anslutning till entrén.

Lägenheten hyrs för närvarande ut genom Skistar AB och köparen förbinder sig att överta de bokningar som finns. Säljaren har för säsongen 21/22 intäkter om ca 115 000kr efter avdrag för uthyrarens provision med sex ägarbokade veckor.

Kontakta ansvarig mäklare för intresse och visningsanmälan.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida