Sälen

Norra Brändan 158

Charmig villa med lada och två gästlägenheter i suterränghus på samma tomt

3 195 000 sek

Dalarnas län

 • BOYTA

  170 kvm
 • TOMT

  2391 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1984
 • RUM

  9

Om bostaden

Charmig villa med karaktär, belägen 4 km söder om Sälens by, på västra sidan om älven. Fastigheten ligger på en liten höjd med öppna ängar runt och Västerdalälven bara några hundra meter från tomten. Här bor du i lugn harmoni med naturen och med skogen och fjällen som bakgrund. Tomten omges av stora gräsmattor, träd och buskar, en riktig idyll.

Bostaden inrymmer fyra rum och köksdel samt två badrum och har en boarea om ca 113 m². Här möts du av en vacker farstukvist med snickarglädje, lite av Zornstil med inbjudande känsla. En generös solaltan sträcker sig utmed framsidan av huset och runt södra gaveln. Här kan du sola hela dagen från tidig morgon till sent på kvällen i både söder- och västerläge.

I hjärtat av bostaden finner du ett härligt kök med köksö och rejäla arbetsbänkar kombinerat med allrummet i öppen planlösning. Mitt i allrummet pryds ena väggen av en braskamin som du kan sitta och njuta av i sällskapsdelen. Rummet upplevs ljust med bra ljusinsläpp genom flertalet fönster.

Från allrummet angränsar tre sovrum. I södra delen finns ett masterbedroom med eget badrum och utgång till altan och i norra delen av huset finns de övriga lite mindre sovrummen samt badrum. Finns även en utgång direkt från allrummet till altanen.

På norra gaveln av bostaden finns ingång till vindsutrymmet, där man tidigare haft tankar på att inreda och är delvis isolerat.

Intill bostadshuset finns en lada med rejäla förvaringsmöjligheter. Tänk dig att du dukar upp långbord i ladan och bjuder in dina vänner till en trevlig sommarfest. Här finns stor potential för flera användningsområden av ladan.

På tomten finns även ett suterränghus som inrymmer två gästlägenheter som enkelt kan hyras ut med goda uthyrningsintäkter. Ena lägenheten inrymmer allrum med köksdel, två sovrum samt kombinerat badrum/tvättstuga. Andra lägenheten inrymmer allrum med köksdel ett sovrum samt badrum. Båda lägenheterna har egna ingångar och det finns även en passagedörr mellan lägenheterna. Lägenheterna är för närvarande uthyrda till vintersäsongen nov-april.

Inga inventarier ingår men vissa inventarier kan ingå i gästlägenheterna efter separat överenskommelse. Paviljongen, bastubyggnaden samt poolen ingår ej.

Tillträde - Tidigast maj 2022.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Klistra in länken i din webbläsare för att se:

Gästlägenhet nr 1

https://my.matterport.com/show/?m=bqpr1qZ1VXt

Gästlägenhet nr 2

https://my.matterport.com/show/?m=BHUPu8sJ5Wk

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida