Sälen

Nedre Gårdsvägen 7

Bostadsrätt i fristående mysig stuga med loft, nära liftar, restauranger och shopping vid Sälfjällstorget

3 250 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    60 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2010
  • RUM

    3

Om bostaden

I den trivsamma och idylliska bostadsrättsföreningen Grandgårdarna finner du denna mysiga fristående stuga. Här bor du precis vid Sälfjällstorget i Lindvallen med närhet till liftar, restauranger, shopping och nöjen.

Bostaden har en boarea om ca 60 m² och är byggd 2010 i ett plan med loft och inrymmer allrum med köksdel i öppen planlösning, två sovrum samt badrum med wc, dusch och bastu. Öppet sovloft med plats för dubbelsäng. Allrummet har ett härligt ljusinsläpp tack vare ryggåstaket och flertal fönster. Här kan hela familjen samlas framför braskaminen under kyliga vinterkvällar och umgås på de öppna sällskapsytorna. Det praktiska köket är utrustat med spishäll, ugn, köksfläkt, kombinerad kyl/frys, diskmaskin och micro.

Låsbart skidförråd finns i direkt anslutning till entrén samt bilparkering med plats för två bilar och uttag för två motorvärmare.

Inventarier ingår i förevisat skick.

Säljaren har informerat köparen om att uthyrningsavtal finns med SkiStar via föreningens huvudavtal. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe och ta över bokningar för kommande säsong.

Uthyrningsintäkterna för denna bostad ligger på ca 140 000kr/år när uthyraren har dragit sin provision. Intäkten från uthyrning kvittas mot föreningens avgifter och överskottet betalas ut till bostadsrättsinnehavaren.

Tidigare år har överskottet efter kvittning mot föreningens avgift varit ca 40 000 kr – 60 000 kr/år för denna lägenhet.

(Observera att beräknade intäkter och avgifter till föreningen kan komma att ändras i framtiden, och således kan det antagna överskottet också påverkas. Överskottet påverkas även av egna nyttjade ägarveckor).

För mer information om Grandgårdarna, besök deras egen hemsida www.grandgardarna.se

Lindvallen erbjuder ett stort aktivitetsutbud för både vuxna och barn både sommar som vinter. Ett litet axplock från utbudet utöver skidåkningen finns cykel- och vandringsleder, restauranger, shopping, bad/spa, lekland, gym, bowling, frisör mm. Läs mer på www.skistar.com

Tillträde enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida