Sälen

Mornäsvägen 24

Genuint timmerhus med härlig fjällutsikt, högt beläget i Myrflodammen med närhet till preparerade skidspår och rösade leder.

5 500 000 sek

Dalarnas län

 • BOYTA

  72 kvm
 • TOMT

  741 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2000
 • RUM

  5

Om bostaden

Charmigt rundtimmerhus högt beläget med härlig fjällutsikt i soligt läge på Myrflodammen! Området är mycket omtyckt och känt för sina fina vandrings- och cykelleder, preparerade längskidspår samt skoterleder. Här kan du enkelt ta dig till skidanläggningarna med hjälp av Skistars skid & badbuss som går runt i området dagligen under vintersäsongen. Myrflodammen har även sin egna lilla skidbacke med knapplift för dom små barnen!

Välkommen till detta välskötta storstilade timmerhus med härlig fjällkänsla och imponerande takhöjd som ger ett ljust och luftigt intryck. De vackra spröjsade fönsterpartierna erbjuder magiskt fjällutsikt. Här sitter du skönt i allrummet och lyssnar till den sprakande täljstenskaminen som pryder rummet och ger skön värme efter en dag i friska luften. Allrummet och köket är byggt i öppen planlösning och köket har ljusa luckor och är fullt modernt utrustat med fräscha rostfria vitvaror. Totalt finns tre sovrum i entréplanet varav ett med dubbelsäng och de andra med våningssängar. Det mysiga loftet erbjuder ytterligare sovplatser. Badrummet är helkaklat och har dusch och bastu samt tvättmöjligheter.

På tomten finns en liten vedbod och garage med varmbonad förrådsdel där du kan förvara dina skidor och pjäxor.

Inventarierna kan övertas enligt separat överenskommelse.

Bostaden belastas inte med något uthyrningsavtal men kan med fördel hyras ut med goda hyresintäkter.

Tillträde enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida