Sälen

Kopparbyn 752 U

Bostadsrättslägenhet i Kopparbyn mitt i Lindvallens skidanläggning vid stort barnområde. Nära till aktiviteter, bad/spa, restauranger och nöjen.

4 500 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    76 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1995
  • RUM

    4

Om bostaden

Välkommen till en helrenoverad lägenhet med ski in/outläge i en obelånad förening där det mesta ingår i avgiften.

Här bor du vid Experiumtorget i Lindvallen och granne med stort barnområde med liftar gör att även de minsta i familjen kan ta sig på skidor till backen på egen hand. Kopparbyn ligger i hjärtat av Lindvallen och inom behagligt avstånd finns restauranger, äventyrsbad, mysiga promenadstråk, belysta längdspår och cykelleder. Här bor du med andra ord i absolut närhet till allt du kan önska i fjällen oavsett årstid! För dig som vill lämna bilen hemma och ändå besöka andra anläggningar i Sälen finns Skid- & Badbussen från Experiumtorget.

Bostaden om 76 m² är helrenoverad under 2019 och består av fyra rum varav tre sovrum och tio bäddar. Större allrum med utsikt mot Gustavbacken och anslutande fullutrustad köksdel med ugn, kyl/frys, micro och diskmaskin. Två badrum med kakel, våtrumsmatta, handdukstork och golvvärme. Här är det ena badrummet är något större och utrustat med bastu och tvättmaskin.

Rymlig hall med generös förvaring, torkskåp, golvvärme och låsbar garderob. I anslutning till bostaden finns ett yttre låsbart förråd.

Lägenheten hyrs för närvarande ut genom Skistar. Bostaden inbringar ca 195 000kr/ år efter avdrag för uthyrarens provision med 3 ägarbokade högsäsongsveckor.

Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och visningsförfrågan.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida