Sälen

Kälkvägen 9

5 700 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    120 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1989

Om bostaden

I populärt och naturskönt område hittar du detta välbyggda fritidshus i suterräng om 120 kvm boarea och 40 kvm biarea. Bostadens entréplan innefattar vardagsrum med öppen planlösning mot kök och en stor öppen spis med insats. Master bedroom och badrum i kakel och klinker med badkar och tvättmöjligheter. Från vardagsrummet tar man sig ut till balkongen vars fjällvy är total, här syns nämligen fjällkammen från Västra Kalven med bland annat Tandådalens skidbackar som fond.

Suterrängvåningen erbjuder två sovrum, gillestuga med kök, soff-del med braskamin samt det andra badrummet i kakel och klinker med bastu. På gården finns ett förråd med plats för att förvara skoter och skid-utrustning. Liksom boningshuset är även detta i isolertimmer.

Kälkvägen 9 ligger i Tandådalen och samtidigt som du är i närheten av Tandådalen-Hundfjällets skidbackar, nöjen, livs och restauranger kan du enkelt hoppa på Bad & Skidbussen för att ta dig runt på hela fjällets skidområden från Hundfjället till Lindvallen (vintertid genom ditt skipass). Hållplatsen finns cirka 20 meter från husets infart. Unikt för Myrflodammen är att det inom området finns en mindre slalombacke med lift och möjlighet till skidåkning för barn och nybörjare. Det finns även flera längdskidspår och Myrflodammens Skidförening ansvarar för drift och underhåll av både slalombacken och längdspåren i området. För den skoterintresserade finns en anslutningsled vid korsningen Mornäsvägen/Flatfjällsvägen cirka 300 meter från huset.

Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakta mäklaren för mer information och visning.

Besök samfällighetsföreningens egna hemsida: https://myrflodammen.nu/

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Oskar Flyrén

SkandiaMäklarna

Se detta objekt på mäklarens hemsida