Sälen

Jossivägen 29B

375 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    110 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1987

Om bostaden

Högt upp på Jossivägen, Gilleråsen, finns nu möjlighet att förvärva en andel (andel E) i bostadsrätt. Detta är ett bekvämt och smidigt sätt för dig att äga några semesterveckor i Sälen och föreningen är välskött! Bostadsrätten ingår i Brf Flatfjällsbyn 1 och samtliga 10 delägare får välja 5 veckor per år genom välbeprövat valsystem. Då årsmöte och val av veckor kommande år bestäms i början av maj har en köpare vid snabb försäljning chansen att påverka samtliga 5 veckor själv.

I denna del av ett parhus bor du med öppen planlösning mellan kök, matplats och allrum på entréplan. Här finns braskamin och utgång till balkong i söderläge. Våtutrymmen finns på varje plan och TV-rum likaså. På nedre plan har man valt att göra ett större badrum med kakel, klinkers och bubbelbadkar. Även här finns utgång till uteplats i söderläge. Totalt 3 sovrum, 10 bäddar.

Separat förråd vid ytterentré samt klädkammare/förråd intill hallen förenklar förvaringen även för den större familjen.

För dig som föredrar längdskidåkning finns det skidspår cirka 600 meter bort i fantastisk naturmiljö. När det är dags att utforska skidområdena är Tandådalen en mycket komplett anläggning med både alpint, längdskidåkning, skoteruthyrning, restauranger, butiker och nöjen. Vintertid kan du, genom ditt skipass, enkelt hoppa på Bad & Skidbussen och ta dig runt på hela fjällets skidanläggningar från Hundfjället till Lindvallen. Hållplatsen finns cirka 600 meter från bostaden. Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det ca 15 km bilväg.

Veckor inför varje år väljs i och med ett roterande schema. I detta andelshus får man inte hyra ut sin andel genom uthyrningsföretag, detta för att bibehålla både skick och ordning i huset. Stugvärd finns för att hjälpa till med det praktiska.

Vi erbjuder både digital och bokad visning! Kontakta SkandiaMäklarna för mer information och visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Ronja Renheim

SkandiaMäklarna

Se detta objekt på mäklarens hemsida