Sälen

Illerstigen 11

Välkommen till ett välplanerat hus för den stora familjen med hänförande utsikt mot fjället och skidbackarna!

8 200 000 sek

Dalarnas län

 • BOYTA

  230 kvm
 • TOMT

  1207 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2000
 • RUM

  11

Om bostaden

Större välplanerat hus om 252kvm (22kvm biarea) fördelad i två plan samt loft där suterrängvåningen utgör en egen enhet som fungerar perfekt som uthyrningsdel.

Från Illerstigen 11 har du en hänförande utsikt över både Hundfjällets och Tandådalens skidbackar. Här erbjuds en öppen och perfekt planerad bostad med generösa ytor som skapar plats för både umgänge och egentid. Längdspår, cykel och vandringsleder passerar runt husknuten och skoterleder liten bit bort. Dessutom har du ca 100 meter till Skistars shuttlebuss om transporterar dig mellan anläggningarna större delen dagen.

Bostaden passar med andra ord perfekt för dig som efterfrågar en större bostad i ett ostört läge med absolut närhet till naturen.

Bostadens markplan utgörs av en välkomnande hall, stort allrum med murad spis och insats. Ett rymligt fullutrustat kök. Från bostadens allrum har du även åtkomst till bostadens ena balkong i söderläge med fantastisk utsikt över Tandådalen och Hundfjället.

På markplan finns totalt tre sovrum varav två är av masterkaraktär och ett litet mindre med våningssäng. Utöver detta finns en gäst-wc samt ett badrum som är utrustat med dusch, wc, bastu samt tvättmaskin.

Bostadens loft består av 2 sovrum, badrum med dusch och wc stort sällskapsutrymme med utgång till bostadens andra altan. På loftet finns även ett större förråd samt kattvind med praktiska förvaringsmöjligheter.

Till bostadens souterrängplan har du dels åtkomst via bostadens trapp från markplan, dels en separat entré på byggnadens framsida. Undervåningen består av tre sovrum varav ett är lite större med dubbelsäng och två är något mindre med två våningssängar.

Utöver detta består souterrängplan av ett större fullutrustat kök med matplats, allrum med murad spis och insats samt matsalsdel. Även i bottenvåningen finns gästtoalett samt ett större badrum vilket är utrustat med dusch, wc, handfat samt bastu. Även här finns praktiska förvaringsmöjligheter.

Souterrängplan hyrs i dagläsget ut via Unos och köparen förbinder sig inträda avtalet i säljarens ställe för säsongen 2020/2021. Intäkt ca 45 000kr/år netto.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Namn

Epost

Telefon (Frivilligt)

Fråga eller kommentar (Frivilligt)

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida
Bostadssajten med sjö- och fjällnära bostäder

Här listas allt ifrån flådiga villor vid kusten till en röd sommarstuga vid en insjö du inte kan namnet på.

Den gemensamma faktorn för alla objekt? Närheten till det böljande blå eller det vita guldet.