Sälen

Hundfjällscenter 303

Liftnära 2-rummare i Hundfjällscenter - soligt läge med balkong mot innergård och utsikt mot backen!

2 500 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    36 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1988
  • RUM

    2

Om bostaden

Nu finns chansen att förvärva denna fina lägenhet som har soligt läge med balkong mot innergård och utsikt mot backen! Här i Brf Hundfjällscenter bor du med access till expressliftarna som erbjuder en unik möjlighet att nå Hundfjällets alla skidbackar från ett och samma torg. Perfekt för dig som söker bekvämt boende med det mesta inom gångavstånd som ett flertal restauranger, barer, sportshop, bad, gym, matbutik och bageri. Dessutom Hundfjällscenters byggnad sammanlänkad med nya Skistar Lodge hotellet med sitt fina utbud.

Hundfjället bjuder även på fina längdspår, vandringsleder och cykelleder och transportlift som binder samman Hundfjället med Tandådalens skidanläggning om du vill ha ytterligare variation i skidåkningen. Hundfjället ligger endast ca 10 minuters bilväg från flygplatsen Scandinavian Mountains Airport.

Lägenheten har två rum och köksdel med en boarea om 36 m² fördelat på, hall med garderob, praktisk köksdel i öppen planlösning mot allrummet med plats för både matgrupp och sittgrupp. Utgång till en egen balkong med underbart solläge och utsikt mot innergården och skidbacken. Sovrummet har två våningssängar varav den ena med dubbel underslaf samt två garderober. Hall med klinkergolv och golvvärme. Helkaklat badrum med wc, tvättställ, duschväggar samt garderob och torkskåp.

Kombinerat skid- och pjäxförråd i nedre plan. Ytterligare privat ägarförråd tillhör lägenheten och även denna finns i källarplan. I byggnaden finns även gemensam bastu och bokningsbar tvättstuga.

Stabil förening med god ekonomi. Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.

Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter.

Uthyrningsavtal finns med Skistar och köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe. Möjliga hyresintäkter ca 83 000 kr/år när uthyraren dragit av sin provision. Avdrag görs för egna nyttjade veckor.

Tillträde enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida