Sälen

Grytstigen 1

Exklusivt, stilrent fjällboende på hörntomt i Orrliden, nära preparerade längdspår, vandringsleder och skoterspår.

9 000 000 sek

Dalarnas län

 • BOYTA

  167 kvm
 • TOMT

  1418 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2008
 • RUM

  7

Om bostaden

Exklusivt och stilrent fjällboende i timmer med den rätta lodgekänslan, högt belägen på hörntomt i Orrliden med bedårande utsikt mot både Tandådalen och Hundfjällets skidbackar. Ett stenkast från huset passerar den populära Skid & badbussen som enkelt tar dig till skidbackarna utan att du behöver ta bilen. Här promenerar du i mysiga omgivningar och njuter av naturen, tystnaden och lugnet. Preparerade längdspår, vandrings - och skoterleder finner du alldeles i närheten av stugan. Under sommarhalvåret kan du plocka bär och svamp och cykla på många av dom fina cykelleder som finns i omgivningen eller varför inte besöka trollen i Hundfjällets vackra trollskog.

Bostaden bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora panoramafönsterpartierna i allrummet med magisk utsikt mot skidbackarna och fjällnaturen. Här finner du generösa umgängesytor med gott om plats för hela familjen. Entréplanet inrymmer allrum och köksdel i öppen planlösning med högt ryggåstak och stora synliga stockar. Ena delen av allrummet är möblerat med två Chesterfieldsoffor och andra delen är inredd som en läshörna runt den vackert stenbeklädda eldstaden, där du kan värma dig framför brasan under kalla vinterkvällar. På andra sidan rummet finner du en generös matbordsgrupp och köksö med goda förvaringsmöjligheter samt ett bekvämt planerat kök, fullt utrustat med allt du kan tänkas behöva för att laga mat och umgås i fjällen. Från allrummet tar du dig ut till den härliga solaltanen i söderläge där du kan sitta och njuta av solen från morgon till sena kvällar. Entréplanet bjuder även på två sovrum, helkaklat badrum med bastu, samt hall och gästtoalett.

Från allrummet leder en trappa upp till loftvåningen med det mysiga allrummet som är öppet med full utsikt genom panoramafönstren. Här finner du tre rejäla sovrum där du har plats för dubbelsängar samt helkaklat badrum.

På tomten finns ett varmbonat förråd samt ett härligt spabad.

Bostaden säljs fullt möblerad med inventarier förutom personliga tillhörigheter.

Uthyrningsavtal finns med Gumo i Sälen. Goda uthyrningsintäkter om ca 120 000 kr/år

Tillträde enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida