Sälen

Grävlingstigen 7

Fritidshus med gäststuga i perfekt solläge och utsikt över Tandådalen och Hundfjällets skidanläggningar

4 750 000 sek

Dalarnas län

 • BOYTA

  115 kvm
 • TOMT

  1318 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1972
 • RUM

  8

Om bostaden

Välplanerat charmigt fritidsboende, högt beläget i attraktiva området Orrliden. Här bor du med närhet till preparerade skidspår, skoterleder och den populära skid- & badbussen som passerar i området vintertid. Du kan även promenera och cykla i den härliga naturen på fina leder som du har tillgång till runt husknuten.

På tomten finns ett större fritidshus, gäststuga samt förrådsbyggnad med tillbyggd vedbod. Här får du fenomenal utsikt mot Tandådalen och Hundfjällets skidanläggningar och med altaner som ligger i bästa solläget! Stugorna är välskötta och löpande renoveringarna och förbättringar har gjorts under åren.

Huvudbostaden har ett stort allrum med renoverad köksdel som erbjuder sällskapsytor för hela familjen. Här finns en otroligt fin murad öppen spis med insats som ger skön värme i hela stugan. Köket har gott om arbetsbänkar och fullt modernt utrustat med allt du behöver för att laga goda middagar för mysiga hemmakvällar. Stugan har totalt fyra sovrum med sovplatser för två personer i varje rum. Ett av rummen har enkelsängar och resterande sovrum har våningssängar. Varje rum har också tillgång till förvaring. Badrummet med wc, tvättmaskin, dusch och bastu. I hallen finns torkskåp, pjäxtorkar och bra avhängningsyta. Runt huset finns en rejäl altan med plats för utemöbler, här sitter du skönt och njuter av den otroligt vackra utsikten över fjället i bästa solläget.

Gäststugan är mysigt planerad med högt ryggåstak i det kombinerade allrum och köksdelen som är utrustad med spis/ugn, mirco, kyl/frys och diskmaskin, allt för en bekväm vistelse i fjällen. Stugan inrymmer två sovrum med våningssängar och förvaring, totalt 4 bäddar, perfekt för den lilla familjen. Badrummet är helkaklat och utrustat med wc, dusch och bastu. Här finns även en liten hall med avhängningsyta och praktiskt torkskåp och utanför entrédörren löper altanen runt knuten som ligger i bästa solläget och även härifrån går det att skymta den magnifika utsikten över fjället.

Gäststugan är uthyrd via Skistar och köparen förbinder sig att inträda uthyrningsavtalet i säljarens ställe. Hyresintäkter om ca 55 000- 60 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna ägarveckor. Ägarveckor kan bokas efter överenskommelse.

På tomten finns även en tillbyggd friggebod med vedförråd.

Inventarier ingår i förevisat skick förutom en del inredning och personliga tillhörigheter.

Tillträde enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida