Sälen

Granfjällsstöten 145 (Stöten Mitt)

Ta chansen att bo mitt i backen. Attraktivt fjällboende med närhet till allt och gångavstånd till liftsystemet vid Stötentorget.

975 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    35 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1986
  • RUM

    3

Om bostaden

Attraktivt fjällboende mitt i backen. Här har du närhet till allt! Lägenhetens 35 kvm har en optimal planlösning, där kök, vardagsrum och två sovrum samsas. Öppen planlösning mellan allrum och kök. Modernt och kaklat badrum. Generös balkong med ingång mot vardagsrummet.

Sammanfattningsvis är detta ett mycket trevligt boende med stor variation av backar för alla åldrar i en fantastisk anläggning. Här har du även bra uthyrningsmöjligheter med hyresintäkter på ca 50 000 kronor. Både yttre och inre underhåll samt möbler sköts av föreningen.

INTERIÖR

Funktionell hall med träpanel på väggarna och klinker med golvvärme. Hallen har avlastningsyta för ytterkläder och praktisk pjäxtork. Till höger i hallen finner du badrummet som är smakfullt renoverat. Badrummet är utrustat med handfat, spegel, vägghylla och golvmonterad wc-stol.

Hallen angränsar mot det stora, kombinerade vardagsrummet och köket. Köket har matplats för 4-6 personer och är utrustat med spis, spisfläkt, diskmaskin, mikrougn, kyl och frys. Allrummet har öppen planlösning mot köket och utgång till balkongen.

Från vardagsrummet når du de två sovrummen som åtskiljs av ett praktiskt förvaringsutrymme. Ena sovrummet rymmer en våningssäng varav den nedre bädden är bredare. Det andra sovrummet är inrett med en dubbelsäng och ett fönster.

OMRÅDET

Stöten Mitt är ett lägenhetshotell med självhushåll. Smart inredda lägenheter med balkong och gemensam bastu, torkutrymme och skidförråd. Fastigheten är beläget precis invid Stötentorget mitt i backen. Detta är ett mycket bra boende för dig som vill ha nära till allt. Tvärs över torget ligger reception, Tempo, Bistron och restaurang Brasseriet med afterski och nattklubb. Bakom torget ligger Mountain Lodge med restaurang i två våningar samt skiduthyrning i källarplanet. Det är ännu närmre till bad, spa, bowling, gym, skiduthyrning, skidshop och barnaktiviteter.

Ta dig enkelt hit genom flyg till Scandinavian Mountains Airport och busskommunikation, vilket gör att du klarar dig utan bil under din vistelse i Stötens fjällvärld. Perfekt för barnfamiljer.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Fredrik Smedman

Bjurfors

Se detta objekt på mäklarens hemsida