Sälen

Granfjällsporten 11

Exklusiv fjällstuga högt belägen i Stöten endast ca 20 min från flygplatsen Scandinavian Mountain Airport

6 500 000 sek

Dalarnas län

 • BOYTA

  135 kvm
 • TOMT

  683 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2009
 • RUM

  7

Om bostaden

Välkommen till denna exklusiva fjällstuga som ligger högt belägen i Stöten med endast ca 20 min från flygplatsen Scandinavian Mountain Airport. Här bor du med närhet till skidlift, längdspår och skoterled samt även skidanläggningens utbud med bad, bowling, spa, butiker, nöjen och flertalet restauranger.

Bostaden har generösa utrymmen med en boarea om 130 m² och totalt fem sovrum. Soligt läge med härlig altan med Spa-bad. Allrummet har ryggåstak och spröjsade panoramafönster med betagande utsikt över de norska fjällen samt murad öppen spis med insats. Exklusiv köksdel med detaljer i tegel som ger ett varmt och rustikt intryck. Köket är utrustat med induktionshäll, integrerade vitvaror, kyl och frys med ismaskin, diskmaskin samt vinkyl. I entréplan finns även två sovrum varav det större sovrummet har direkt access till eget helkaklat badrum med wc, handfat, handdukstork, tvättmaskin och dusch. Rymlig hall med klinkergolv, pjäxtork och torkskåp. I direkt anslutning till entrén finner du ett helkaklat badrum med wc, handfat, dusch och handdukstork samt separat bastu.

På loftvåningen finns ett öppet allrum, tre sovrum varav ett har utgång till egen balkong och ett helkaklat badrum med wc, handfat, handdukstork och dusch.

Carport i anslutning till huset. Övrigt finns även en fristående skoterbod/förråd.

Inventarier ingår förutom personliga tillhörigheter och visst lösöre.

Kontakta mäklare Ludwig Forsberg för visnings och intresseanmälan.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida