Sälen

Gösta Lissolas Väg 9B

Välplanerad bostadsrätt med i attraktiva BRF Hundfjällets stugby 1. Soligt söderläge med fantastisk utsikt mot Tandådalens och Hundfjällets backar.

4 500 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    85 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1985
  • RUM

    5

Om bostaden

Välplanerad och fräsch lägenhet i fristående parhus med loft. Här i attraktiva BRF Hundfjällets Stugby 1 bor du med fantastisk utsikt mot både Tandådalens och Hundfjällets backar. Stor solaltan med söderläge och gångavstånd till liftar, skidspår, bad, butiker, restauranger och nöjen vilket gör att du kan låta bilen stå hela veckan!

Total yta om ca 98 kvm (85 boa + 13 bia) fördelat på ett plan samt loft. Entrén har gott om avhängningsytor och bra förvaring. Ljust och fräscht allrum med plats för sittgrupp och matplats. Fint renoverad köksdel utrustad med kyl/frys, spishäll, ugn, micro och diskmaskin. På entréplan finner ni även två sovrum samt ett badrum med dusch, wc och bastu. Loftet består av allrum, sovrum med plats för dubbelsäng samt en gästtoalett. Totalt 8-10 bäddar.

I anslutning till lägenheten finns ett större kallförråd samt ett skotergarage med generösa förvaringsmöjligheter.

Lägenheten är inte belastad med något uthyrningsavtal för kommande säsong. Stabil förening med god ekonomi och låga avgifter.

Kontakta ansvarig mäklare för visning och intresseanmälan.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida