Sälen

Ersbo 13

Modernt och mysigt fritidshus nära Görälven och ca 15 min med bil till Stötens skidanläggning och närhet till skoteråkning.

5 200 000 sek

Dalarnas län

 • BOYTA

  163 kvm
 • TOMT

  2012 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2012
 • RUM

  8

Om bostaden

Unikt tillfälle att förvärva detta arkitektritade och moderna fritidshus i lugnt och naturskönt område i Ersbo, endast ca 15 min med bil från Stötens skidanläggning och här har du även närhet till skoteråkning. Stöten erbjuder fantastisk skidåkning för alla åldrar och här finner du även bad, spa, gym, bowling och restauranger. Sommartid finns även flera aktiviteter för hela familjen i närområdet. Du kan gå ner till Görälven och fiska eller varför inte prova på en dagsutflykt på kanot från Stötens camping eller en härlig cykeltur på fantastiska leder i Rörbäcksnäs ca 30 min bort.

I bostaden möts du av generösa umgängesytor och gott om plats för den stora familjen. Kök och allrum i öppen planlösning med den fantastiska stenbeklädda braskaminen i centrum. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp och en fantastisk utsikt mot Görälven och fjälltopparna. På entréplan finner du även badrum med WC, dusch och tvättmaskin samt en liten lägenhet med kökspentry, braskamin och sovrum.

På övre plan finns de fyra sovrummen, badrum med WC, dusch och bastu samt soffa att mysa ner sig i brevid den värmande braskaminen.

På fastigheten finns även ett garage.

Bostaden kommer att förbesiktigas. Protkoll kommer redovisas efter besiktningen.

Tillträde enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Julia Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida