Sälen

Brf.Tandådalens Fjällhotell Vecka 29 Lgh 254

Vecka 29 Lgh 254Tandådalens Fjällhotell. SÄLEN. 34 kvm, sovalkov 3+1 bäddar. Pool samt sauna ingår.

30 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    34 kvm
  • RUM

    2

Om bostaden

Brf. Tandådalens Fjällhotell i SÄLEN. Vecka 29 Lgh 254. . Lägenheten är ljus och fräsch, fullt utrustad för självhushåll. Pool+sauna ingår. Det är gångavstånd till, livsmedelsbutik. Närhet till restauranger och andra nöjen.

ALLRUM med Köksavdelning, 1 bäddsoffa, TV. Köksavdelningen innehåller 2 kokplattor, kombiugn med både varmluft och micro, kylskåp, diskmaskin, kaffebryggare.

SOVRUM

Sovalkov 1 =1 våningssäng, 1 enkelsäng.

BADRUM

Badrum med dusch/wc.

ÖVRIGT

Lägenheten ligger i Tandådalens Fjällhotell, 1 sovalkov, 3+1 bäddar. Allrum med köksavdelning. 1 bäddsoffa. Övrigt finns kabel/TV, torkskåp, skidförråd.

Andelsägarna har gratis tillgång till poolen och sauna under sina veckor. För att komma in till poolen använder andelsägarna sina nyckelkort som vi har programmerat med tillgång till poolen och bastun. Poolen och bastun ligger i anslutning till varandra i källaren av Fjällhotellet.

Angående parkeringsplats, så får alla som bor på Fjällhotellet en tillförordnad parkeringsplats. P-plats numret står på kuvertet med nycklarna. Det finns tyvärr inte tillgång till motorvärmare.

Bäddsofforna är tänkt för en person.

Husdjur får är tillåtet i alla lägenheter utom 271 och 371.

Rökning förbjuden.

VÅRT BÄSTA TURTIPS

Tandådalens Fjällkyrka kanske Sveriges vackraste kyrka, ordnar fjällvandring olika svårigheter, guidade turer ingen kostnad.

Vi får inte nog att berätta att flera av Sälens mest populära vandringsleder utgår från just Högfjället! Det gör att vi känner oss rika. Sätt på dig skorna och ge dig ut direkt från hotellet. Att gå den 9 km långa "Östfjällsturen" är vår absoluta favorit. Den passar hela familjen, är vacker & har fina platser att vila benen på.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Jorma Kerki

NETHEM

Se detta objekt på mäklarens hemsida