Sälen

Brf.Tandådalens Fjällhotell. Vecka 17 Lgh 263

Andel vecka 17 Lgh 263 Tandådalens Fjällhotell. SÄLEN. 34 kvm, sovalkov 3+1 bäddar. Pool samt sauna ingår. Ski-in/ski out.

25 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    34 kvm
  • RUM

    2

Om bostaden

Brf. Tandådalens Fjällhotell i SÄLEN. Andelsvecka Vecka 17 Lgh 263. Belägen på bästa ski-in/ski-out läge. Lägenheten är ljus och fräschmed utsik fullt utrustad för självhushåll. Pool+sauna ingår. Det är gångavstånd till Skistarshop, livsmedelsbutik. Närhet till restauranger och andra nöjen.

ALLRUM med Köksavdelning, 1 bäddsoffa, TV. Köksavdelningen innehåller 2 kokplattor, kombiugn med både varmluft och micro, kylskåp, diskmaskin, kaffebryggare.

SOVRUM

Sovalkov 1 =1 våningssäng, 1 enkelsäng.

BADRUM

Badrum med dusch/wc.

ÖVRIGT

Lägenheten ligger i Tandådalens Fjällhotell, 1 sovalkov, 3+1 bäddar. Allrum med köksavdelning. 1 bäddsoffa. Övrigt finns kabel/TV, torkskåp, skidförråd.

Skidförråd. Andelsägarna har gratis tillgång till poolen och sauna under sina veckor. För att komma in till poolen använder andelsägarna sina nyckelkort som vi har programmerat med tillgång till poolen och bastun. Poolen och bastun ligger i anslutning till varandra i källaren av Fjällhotellet.

Angående parkeringsplats, så får alla som bor på Fjällhotellet en tillförordnad parkeringsplats. P-plats numret står på kuvertet med nycklarna i. Det finns tyvärr inte tillgång till motorvärmare.

Bäddsofforna är tänkt för en person.

Husdjur får är tillåtet i alla lägenheter utom 271 och 371.

Receptionens öppettider är:

Måndag – fredag: 8.30 – 18.15

Lördag – Söndag: 8.30 – 19.00

Rökning förbjuden.

Närmaste liftanläggning är Tandådalen/Hundfjället, till lift/backe ca 75 meter ski-in/ski-out läge.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Jorma Kerki

NETHEM

Se detta objekt på mäklarens hemsida