Sälen

Brf Högfjället lgh 1304

Lägenhet med fantastisk ski in/out mitt i backen vid Högfjällshotellet.

2 950 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    80 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1979
  • RUM

    3

Om bostaden

Unikt tillfälle att förvärva en av fem helårsägda bostadsrätter i Brf Högfjället med absolut ski-in/out och fantastisk utsikt i underbart solläge. I avgiften ingår allt förutom inre underhåll.

Här startar du dagen med en frukost med fantastisk utsikt över Högfjället. Från bostadens altan kan du åka skidor rakt ut i backen eller för den delen ansluta till Högfjällets längdspår. För eftermiddagen och kvällens bestyr så bor du med tre stycken White guiderestaruanger inom kavajavstånd och därtill lika bekvämt gångavstånd till Högfjällshotellets afterski och pianobar. För de yngre familjemedlemmarna tillhandahålls skidskola, barnafterski, biograf lekrum mm.

Bostaden om 80 kvadratmeter fördelas i två plan om totalt tre rum och åtta bäddar. I bostadens över plan möts du av en praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter och torkskåp. Sovrum med familjesäng och tillhörande förvaring. Stort allrum med fullutrustad köksdel, soffgrupp, braskamin och utgång till bostadens balkong i Söderläge. Anslutande helkaklat badrum med dusch, kommod och wc.

Nedre plan består av ett större sovrum med dubbelsäng, våningssäng, tillhörande förvaring samt utgång till uteplats i söderläge. Separat sovalkov med våningssäng. Helkaklat badrum med dusch wc och badkar. Separat relaxavdelning med dusch, bastu samt tvättmaskin. Större inre förråd med goda förvaringsmöjligheter.

Bostaden belastas inte av ett hyresförmedlingsavtal. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter.

Kontakta Ludwig för visnings och intresseanmälan.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida