Sälen

Brf Högfjället lgh 1304

Lägenhet med fantastisk ski in/out mitt i backen vid Högfjällshotellet.

1 900 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    80 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1979
  • RUM

    3

Om bostaden

Helårsägd bostadsrätt där ”allt” ingår i avgiften. Här erbjuds ett unikt tillfälle att förvärva en lägenhet i optimalt Ski-in/out läge med fantastisk utsikt i soligt läge. Här bor du granne med Sälens Högfjällshotell och har gångavstånd till allt du kan önska av fjällen.

Bostaden om 80 m2 fördelas i två plan om totalt tre rum. På bostadens övre plan möts du av en praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter och torkskåp. Sovrum med familjesäng och tillhörande förvaring. Stort allrum med fullutrustad köksdel, soffgrupp braskamin samt utgång till balkong i söderläge. Anslutande helkaklat badrum med dusch, kommod och wc.

Nedre plan består av ett större sovrum med dubbelsäng, våningssäng samt tillhörande förvaring. Utgång till uteplats i söderläge. Separat relaxavdelning med dusch, bastu samt tvättmaskin. Större inre förråd med generös förvaring.

Bostaden belastas inte av ett hyresförmedlingsavtal. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Föreningen tillåter delat ägande.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida