Sälen

(3C) Gullbrändgatan 1211 C

Planerad nyproduktion vid Gullbrändan, Kläppen!

3 550 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    64 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2023
  • RUM

    4

Om bostaden

Nyproduktion i Kläppen - Inflyttning sportlov 2023.

Mitt bland pisterna i Kläppen bygger nu Österling Bygg sin nästa etapp, Brf Gullbrändan 6, med planerad inflyttning vecka 8, 2023. Priser från 3 550 000 kr. Här finner du bostäder med modern inredning, öppen planlösning, balkong eller uteplats och en härlig bastu. De 26 lägenheterna är fördelade på fem huskroppar som är belägna mitt i hjärtat av Kläppen och mitt emellan två pister vilket ger ett oslagbart ski in – ski outläge!

Brf Gullbrändan 6 består av två olika bostadstyper i storlekarna 64 samt 68 kvm:

64 KVM - 4 r o k

Endas ett fåtal lägenheter kvar, se Bostadsväljaren: www.gullbrandan.se

Dessa fyror har en boarea om 64 kvm fördelat på en välkomnande entré med klinkergolv, generös avhängningsyta, städskåp och garderob. Modernt kök i grå ton med rostfria vitvaror, öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till uteplats eller balkong. Tre sovrum samt två helkaklade badrum med dusch, wc och handfat. Det större badrummet har även tvättmaskin, torktumlare samt anslutande bastu. Genomgående ekparkett i alla rum. Hall samt kök/vardagsrum har liggande grå träpanel på väggarna. Sovrummen har ljust målade väggar. Båda badrummet får kakel och klinker i grå ton. Tillhörande skidförråd ligger i markplan.

Pris/insats: 3 550 000 kr

Månadsavgift: 2 453 kr

68 KVM - 4 r o k (SLUTSÅLDA)

Fyrorna om 68 kvm bjuder på en rymlig hall med klinkergolv, platsbyggd hallmöbel, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt avhängningsytor och ett mindre förråd/städskåp. Modernt kök i grå ton med rostfria vitvaror, öppen planlösning mot matplats och vardagsrum med braskamin och utgång mot uteplats eller balkong. Övervåningarna har fint ryggåstak i allrum/kök. Tre sovrum varav ett med plats för dubbelsäng, Stort helkaklat badrum med dusch, wc, tvättkommod samt anslutande bastu. Gästtoalett med wc och handfat. Genomgående ekparkett i alla rum. Hall samt kök/vardagsrum har liggande ljus träpanel på väggarna. Sovrummen har ljust målade väggar. Kakel och klinker i grå ton. Tillhörande skidförråd ligger i markplan.

Pris/insats: 3 750 000 kr (undervåning)

Pris/insats: 3 850 000 kr (övervåning)

Månadsavgift: 2 607 kr

Övriga beräknade driftskostnader samt lägenhetsnummer och andelstal specificeras i kostnadskalkylen (Kontakta mäklaren för mer info).

Hur går köpprocessen till?

KOSTNADSKALKYL

Kostnadskalkylen är en preliminär och en sorts förenklad ekonomisk plan. Kostnadskalkylen är intygad av två intygsgivare men behöver inte registreras hos Bolagsverket. En sådan kalkyl måste vara tillgänglig för dig innan du tecknar ett förhandsavtal, se nedan.

FÖRHANDSAVTAL OCH FÖRSKOTT

Parterna tecknar ett förhandsavtal vilket är bindande under förutsättning att 21 av 26 bostadsrätter tecknas senast 2022-05-01 . Vid tecknande av förhandsavtalet erlägges 100 000 kr i förskott och resterande förskott upp till 15 % av köpeskillingen erlägges 2022-09-01.

EKONOMISK PLAN

Innan du tecknar själva upplåtelseavtalet ska en intygsgiven och registrerad ekonomisk plan finnas tillgänglig. Den ekonomiska planen är en beskrivning av de ekonomiska villkoren för bostadsrättsföreningen. Den granskas av oberoende experter och ligger till grund för Bolagsverkets tillstånd att ta ut insatser och upplåtelseavgifter. Upplåtelseavtalen kan upprättas först när den ekonomiska planen har registrerats hos Bolagsverket.

UPPLÅTELSEAVTAL

Detta avtal upprättas när den slutliga ekonomiska planen är registrerad och godkänd hos Bolagsverket. Det brukar ske någon månad före inflyttning. I samband med detta blir du medlem i föreningen.

TILLTRÄDE OCH SLUTBETALNING

Slutbetalningen ska erläggas senast några dagar innan tillträdet. Planerad inflyttning under vecka 8, 2023

ÖVRIGT

Till varje lägenhet tillhör 1 parkeringsplats med laddstolpe som anläggs i nära anslutning till huskropparna. Fastigheten är ansluten till fibernät. Bostadsrättsinnehavaren tecknar och bekostar eget abonnemang. Lägenheterna säljs omöblerade.

Samtliga bilder i prospektet ska ses som inspirationsbilder. Bilderna är dels digitalt framtagna illustrationer och dels är det bilder från tidigare etapper. Bilderna kan därför skilja sig mot det slutliga resultatet. Byggherren förbehåller sig därmed rätten till förändringar om så krävs.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Carin Forsberg

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida