Malung-Sälen

Bindevidestigen 15

3 650 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    105 kvm
  • TOMT

    1630 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1967

Om bostaden

Timmervilla med vackra blyfönster. Det unika med bostaden är att den innehåller fem möjliga lägenheter, tre på övre plan och två i källarplan. Alla rum/lägenheter har egen ingång och egen köksavdelning. Vidare i källarplan finns fyra toaletter, en bastu och duschrum. Huset är högt beläget vilket ger en härlig vy mot bergen och bakom bostaden finns inga andra stugor. Ett hus med stora möjligheter!

Ett rofyllt och naturskönt område där du verkligen bor nära fjällnaturen. Ta på dig längdskidorna vid stugan och åk backen ner till vägen, där hoppar du på längdspåret som tar dig runt fjällen. Fantastisk natur och område för längdskidåkning. Ett par minuter till Högfjället med liftar och flera nedfarten, matbutik och restaurang vid Högfjällshotellet.

Inom 10 minuter når du Tandådalen som erbjuder flertalet nedfarter för alla åldrar. Du tar dig enkelt vidare till Hundfjället för ytterligare nedfarter och äventyr. Ta vänster i korsningen mot Lindvallen som även bjuder på flertalet nedfarten, bowlinghall, badhus och många trevliga restauranger.

Huset har ett kanon läge, i Högfjället med många aktiviteter i knutarna!

Kontakta mäklare Ida Larsson vid frågor och bokning av visning 073 8455342

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Ida Larsson

PI

Se detta objekt på mäklarens hemsida