Lindvallen

Skihouse 303, lgh 12 - Josmyrslingan 12

3 400 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    57 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2017
  • MÅNADSKOSTNAD

    3919 SEK

Om bostaden

På övre plan i Skihouse 303 finner du denna välplanerade bostadsrätt om 57 kvm inrymmande allt du behöver för en trivsam vistelse i Sälenfjällen under så väl sommar som vinter. Lägenheten rymmer sex bäddar fördelat på två sovrum samt ett badrum med bastu.

Läget på Söderåstorget ger dig möjlighet att glida hem till dörren med skidorna på samtidigt som sittliften och Skistarshoppen är din närmsta granne. Här erbjuds även gångavstånd till Experiumtorget där du utöver skidåkningen kan njuta av äventyrsbad, spa, bowling, restauranger och butiker.

Lägenheten har under perioden maj 21 - april 22 genererat intäkter om drygt 265.000 kronor före dragen förmedlingsprovision och skatt. Nuvarande ägare har avtal med Skistar fram t.o.m. april 2022, därefter kan köparen själv välja hur lägenheten ska nyttjas.

Lägenheten byggd 2017 har genomgående smakfulla materialval med målad väv på väggarna i kombination med tapetserad fondvägg i vardagsrummet. Badrummen är helkaklade och golven i de sociala ytorna samt sovrummen är ett slitstarkt Forbo Flotex plank som vid köksdel samt hallen övergår i klinkerplattor.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Marika Dalmans

Sälen

Se detta objekt på mäklarens hemsida