Lysekil

Kungsgatan 16

2 975 000 sek

Västra Götalands län

 • BOYTA

  110.5 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1983
 • RUM

  4
 • MÅNADSKOSTNAD

  5631 SEK

Om bostaden

I omtyckta bostadsrättsföreningen Mollén, med ett perfekt centralt läge, erbjuds du nu möjligheten till en toppfräsch lägenhet som lämnar lite att önska! Här bor du bekvämt längst in på loftgången som vetter mot innergården och har fint solläge. Lägenheten om 110,5 kvm karaktäriseras av genomgående stilrena och klassiska materialval med nyslipad ekparkett, ljusa väggar och både kök, badrum och toalett är renoverade. Lägenheten erbjuder också bra med förvaring i inte mindre än två större klädkammare samt platsbyggd förvaring i hall.

Parkeringsplats finns att tillgå!

Trygg och stabil förening under HSB's förvaltning. Trevlig innergård med uteplats och grillplats. Man har också bra tvättstugefaciliteter, en lägenhet till uthyrning för övernattande gäster, cykelförråd och i föreningen erbjuds bra internetuppkoppling samt större tv-utbud via ComHem.

Här bor du med perfekt läge i Centrum med alla dess faciliteter och på en kort promenad finns pittoreska Gamlestan och Lysekils nyaste stadsdel Norra Hamnen med den fantastiska strandpromenaden och med absolut närhet till både bad och båtliv samt restauranger i toppklass.

Välkommen med din anmälan till visning!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Åsa Larsson

Lysekil

Se detta objekt på mäklarens hemsida