Vreta kloster

Sandvik Björkliden 1

4 995 000 sek

Östergötlands län

 • BOYTA

  208 kvm
 • TOMT

  3315 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1898
 • RUM

  8

Om bostaden

Välkommen till Sandvik Björkliden, ett fantastiskt hem som andas sekelskiftescharm och har en anrik historia som sträcker sig tillbaka till 1898. Det imponerande huset på cirka 208 kvadratmeter erbjuder möjligheten att leva i en tidlös och stilfull miljö, samtidigt som du har moderna bekvämligheter för dagens livsstil.

Direkt när du kliver in i bostaden påminns du om husets historia med dess imponerande takhöjd, vackra trägolv och de stora rummen, perfekt för sociala tillställningar och för att samla vänner och familj på. Den rymliga planlösningen inrymmer på entréplan en välkomnande salong med mysig öppen spis och öppet mot den inglasade punschverandan. Ett stort vardagsrum med ytterligare en kakelugn. Rymligt, lantligt kök med gott om arbetsytor och förvaring samt plats för matbord. I anslutning nås även matrummet där ett större middagsbord för bjudningar inryms. På planet finns även en tvättstuga samt en WC.

Medan entréplanet är avsett för sociala tillställningar är övre plan familjens privata sfär. Här inryms 4 rejäla sovrum och ett mindre sovrum/arbetsrum samt ett badrum. Från balkongen kan man även skymta Roxen.

Här bor ni i lantliga miljöer med fina promenadstråk i skog och natur. Badet nås även det genom en snabb promenad.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Albin Isaksson

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida